veckans bästa

Veckans bästa och sämsta – Listan!

av Cecilia Folkesson

Veckans lista brukar handla om bra saker. Men inleder denna vecka med det absolut sämsta!

 

Veckans sämsta

Eller nej. “Veckans” är en underdrift. “Veckornas” sämsta passar bättre. Och veckorna absolut värsta är influensan från hell. Nu är jag inne på min tredje vecka med influensa. Jag har inte varit sjuk så här länge sen jag hade denguefeber. Det värsta var att den började med skelettvärk precis som dengue gör. Och inkubationstiden för dengue vill jag minnas är ca 2 veckor. Och det var inte så länge sen vi var på Bali så jag blev lite stressad där innan det gick över… Men du är det bara förkylning, hosta och lite halsont kvar.

 

Mest klickade bilden på Instagram

Glutenfria mackor med avokado och tomat. Superenkel men supergott! Klicka här här för recept

cecilia folkesson instagram

 

Bästa känslan

Veckans absolut bästa var när jag blev uppringd av den gladaste Adek någonsin! Alla donationer har gjort att första sjukhusräkning kan betalas! Tusen tack alla ni som hjälp till!

Läs tidigare inlägg: Rädda Baby Adyatma

baby adyatma

 

Veckans roligaste

På fredag åker jag och Sid till Stockholm. Bara vi två! Sid har redan planerat vart vi ska gå och äta. (Precis som sin mamma) Hur gulligt?

 

Mest lästa inlägg

Som vanligt vinner de sötare recepten! Denna veckas mest lästa inlägg är detta:

 

Veckans hälsoutmaning

Ny vecka – ny utmaning! Denna vecka handlar det om steg. Läs mer här.

 

Bästa ljudboken

Ojojoj! Jag är sååå inne i ljudböcker nu. Jag har helt skippat att kolla på serier på kvällarna och lyssnar på ljudbok istället. Jag går och lägger mig senaste 21:30, sätter sömnfunktionen på ljudboksappen på 30 minuter och somnar alltid innan tiden är slut! Så nu snittar jag 8 timmar istället för 6! I går lyssnade jag klart på Falco – väldigt bra (men lyssna i ordning). Böckerna jag lyssnat på innan: “Domaren” och “En helt vanlig familj”. Alla tre får väldigt bra betyg!

Klicka här för en gratis månad [Adlink]

 

Godaste höstrecepten

Hösten betyder soppor, grytor och pumpor. Här hittar du några av mina höstfavoriter: (Klicka på bilderna för att komma till recept)

Veckans nyheter

I veckan kommer äntligen nya kokosnötsskålar och nya superfina skedar. Om shoppen kommer förhoppningsvis öppna i slutet av veckan. Beroende på hur det går med det här förbannande influensan vill säga…

 

Följ mig här:

För inspiration, tips och recept, följ mig gärna på Facebook och Instagram

 

Du kanske även gillar detta

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More