Tacobowl – ett supergott alternativ till fredags-tacosen! Några fler än vi som äter tacos VARJE fredag? Jag brukar lyxa till det och göra en god tacobowl med lite extra…
Lunch & Middag
Hasselbackssötpotatis – ett gott tillbehör på sötpotatis! Sötpotatis kan man göra massa gott med. Soppor, ugnsrostad, ha i bowls eller i plättar. Jag tycker det är supergott att skiva…
Reklam för HUJ Sugen på något riktigt gott i helgen? Då har du hittat rätt! Sötpotatis är verkligen en av mina favoriter och att riva ner dem och steka…
– Innehåller annonslänkar – Denna tid på året brukar jag göra en hel del soppor. Och fördelen med soppor är att man kan lägga i det mesta! Vissna och…
Rödbetor hittar man året runt i matbutiken – men nu är de extra goda! Ugnsrostade betor kan ju vara något av det godaste, men de är även väldigt gott att…
Vegansk bolognese (4 port.) 1 gul lök 3 klyftor vitlök 2 msk tomatpuré Olja/smör att steka i 3 dl belugalinser 2 morötter 2 palsternackor 2 burkar finkrossade tomater 2 msk…
– Annonssamarbete med BFree – Finns det något godare att ta med ut på picknicken än wraps? Nja, tveksamt. Om de dessutom är fyllda med rödbetshummus (se recept längre…
Glutenfria spenatvåfflor – veckans gröna! Att göra våfflor och toppa med olika tillbehör har verkligen blivit en favorit hemma hos oss. Jag gillar salta våfflor mest – medans…