Leverans / Köpvillkor

av Cecilia Folkesson

Frakt & Leverans

Paket skickas med PostNord Sverige. Du får en spårningskod till din mailadress när paketet är skickat. Om paketet är för stort för att få plats i brevlådan kommer du få ett sms eller mail från PostNord Sverige, beroende på vad du angett vid beställning.

Leveranstid
Leveranstiden är vanligtvis 3-5 arbetsdagar. Skulle det ske en försening kontaktar vi dig via den email-adress du angett vid beställning.

Frakt
Frakt 59 SEK. Vi skickar bara inom Sverige.

Felleverans
Om du mot all förmodan skulle få en vara som du inte beställt kontaktar du vår kundtjänst, shop@ceciliafolkesson.se, så hjälper vi till med att returnera varan.

 

Returer

Kokosnötsskålar, skedar och sugrör är gjorda i naturmaterial och är därför ömtåliga. Läs produktinformation noggrant och följ instruktioner. OBS! Kokosnötsskålar tål EJ varma livsmedel. De kan då spricka och returneras därför ej efter 14 dagar. Diska med mild tvål i ljummet vatten.

Ångerrätt/Öppet köp och Bytesrätt
Hos oss har du alltid 14 dagars öppet köp och 14 dagars bytesrätt. Du kan alltså returnera varan inom 14 dagar från det att du tagit emot varan och få tillbaka beloppet du betalt. Varan skall vara i oförändrat skick, d v s får inte vara använd men får givetvis ha packats upp och kontrollerats försiktigt. Varan skall returneras i originalförpackningen eller motsvarande och det är viktigt att varan kommer till oss i oskadat skick. Kunden står för fraktkostnaderna i samband med denna typ av returer.

Avbeställning
Om du önskar att avbeställa en lagd beställning ska detta ske så snart som möjligt genom att du kontaktar shop@ceciliafolkesson.se Om din beställning redan har hunnit bli expedierad är det ej längre möjligt att avbeställa varan/varorna och kunden är därmed skyldig att motta sin beställning. Om du därefter ångrar ditt köp gäller ordinarie villkor för Ångerrätt och Returhantering. Avbeställningen gäller från det att kunden har mottagit en bekräftelse gällande avbeställningen från oss.

 

Köpvillkor

Genom att beställa godkänner du våra köpvillkor. För att handla hos oss måste du ha fyllt 18 år. Fakta- och prisuppgifter lämnas med reservation för skrivfel och ev. oriktigt angivna specifikationer m.m.

Läs mer om vår integritetspolicy här

 

Vi gör vårt yttersta för att presentera varorna så verklighetstroget som möjligt på sajten, men då samtliga varor är handgjorda och av naturmaterial kommer alla produkter ha ett individuellt utseende.

 


Jeya Group AB
559035-8189
Kastanjegatan 1
523 40 Ulricehamn

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More