”kokosnötsskålar”
nextory rabattkod

– Annonssamarbete med Nextory –

 

Att äntligen kommit igång med träningen känns SÅ fantastiskt! Jag blandar pass på gymet med löpning och promenader och försöker få till en sak varje dag. Och promenader och löpning blir så mycket roligare med ljudböcker! Jag har tidigare tipsat om mina favoritböcker som är dessa:

– Herkulesserien av Mons Kallentoft & Markus Lutteman
– Evert Truut-serien av Dag Öhrlund
– Emma Sköld-serien av Sofie Sarenbrant

Men nu är jag inne på Hjärnstark av Anders Hansen som är överläkare i psykiatri. Du får lära dig hur träning och motion påverkar både stresståligheten, kreativiteten, minnet, koncentrationen, sömnen och till och med din personlighet och intelligens. Så spännande! Och även om jag bara har varit igång med träningen ordentligt i snart två veckor märker jag redan skillnad.

 

Lyssna gratis i 30 dagar hos Nextory!

Lyssna på hur många ljudböcker du vill under 30 dagar! Ingen bindningstid, inga pengar dras under provperioden och du kan avsluta när du vill! (Erbjudandet gäller nya medlemmar.)

Klicka här för 30 gratis dagar!

 

Total
37
Shares

Missa inte Nyhetsbrevet!

Få tips, nyheter och nya recept direkt i inkorgen – Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

3 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*