cecilia folkesson

Veckans lista – Bäst och sämst just nu!

av Cecilia Folkesson

Det känns nästan som att min önskan om att hoppa över våren för att gå direkt in på sommaren har uppfyllts! I helgen hoppade barnen studsmatta och hade vattenballongskrig i shorts samtidigt som snön låg kvar på backen. Helt galet!

Här kommer veckans lista, lite annorlunda mot föregående veckor.

Läs tidigare listor:

10 saker man gjort med en obegränsad budget
10 saker jag stör mig extra mycket på
Mina top-10 dåliga vanor
10 saker jag önskar jag gjort annorlunda

 

Veckans lista!

Veckans skönaste känsla

Nu börjar den strumpfria säsongen! 6 månader utan strumpor, så härligt!!

 

Veckans mest gillade bild:

Ganska otippat blev denna bild veckans mest gillade. Och även min mest gillade bild någonsin?! En dålig mobilbild på en kokosyoghurt. Här kan du följa mig på Instagram

 

instagram ceciliafolkesson

 

Veckans mest spännande

Vi har efter mycket velande runt flytt och hur vi ska göra med boende bestämt oss för att att bygga ett attefallshus med loft till barnen! Har ni tips på attefallshus tar jag gärna emot tips!

 

Veckans mest lästa inlägg:

Veckans mest lästa inlägg var “5 recept – vegetariska och glutenfria”. Kul att så många gillar vegetariskt! Och som jag skrev i inlägget, det är ofta svårt att hitta vegetariska recept som är fria från gluten och även från mjölk. De glutenfria burgarna, buddha bowl, kikärtscurryn och omeletten innehåller varken gluten eller mejeriprodukter, men broccolipizzorna innehåller ost.

 

vegetariska glutenfria recept

Lä hela inlägget här: Vegetariskt och glutenfritt – 5 recept

 

Veckans bästa serie

Sedan jag skippade att kolla serier (läs anledning här) när jag går och lägger mig har jag sagt upp mitt Netflixkonto. Nu är jag fast i Robinson. Och så kul att barnen är så stora att man kan kolla något tillsammans som alla gillar. Även Torpederna på tv4 visade sig vara helt ok och till och med så man väntar på nästa avsnitt!

 

Veckans motivation

Jag har äntligen kommit igång med träningen! Det här med att försöka träna själv har verkligen inte funkar för mig. Jag kommer aldrig igång och hittar alldeles för mycket ursäkter att inte träna. Nu bokar jag pass 4-5 gånger i veckan och har någon som säger till mig vad jag ska göra. Så skönt!!

 

Veckans sämsta

Kvinnor som inte hjälper andra kvinnor. Jag tänker inte gå in närmare på detta men jag tror många känner igen sig. Jag blir så less på avundsjuka och att man inte kan hjälpa varann lite mer. Jag känner att män oftare hjälper varann, speciellt när det kommer till företagande och jag tycker att detta fenomen är extra vanligt i Sverige. Fy för er, skärpning!

 

Följ mig här:

För inspiration, tips och recept, följ mig gärna på Facebook och Instagram

 

Du kanske även gillar detta

3 kommentarer

Egologiskt - Therése 10 april, 2018 - 19:12

Håller med ang. kvinnorna. Tråkigt att det ska vara så!
Måste testa yoghurten också, inte gjort det än 😀

Svara
Cecilia Folkesson 11 april, 2018 - 13:15

Hej Therése!
Visst är det tråkigt!! Ja, du måste testa yoghurten 🙂

Kram

Svara

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More