Kvällens Crossfit

av Cecilia Folkesson

WOD
21-15-9 rep.

400m Run
21 Overhead squat
21 Box jump
400 m Run
15 Overhead Squat
15 Box Jump
400 m Run
9 Overhead Squat
9 Box Jump

 

Ännu en dag med massa squats. Låren var redan rätt möra från gårdagen. Sen att jag är fruktansvärt dålig på att hålla koll på siffror…
Hade gårdagens WOD med 150-90-45 squats i huvudet,  så när jag kommit upp i 40 squats och alla redan var klara…  då insåg jag att det var 21 jag skulle göra. Jaja, lite extra squats skadar ju aldrig. Som om inte det vore nog sprang jag ett extra varv också. 400 meter löpning “i onödan” Kom sist bara för det.

Tredje dagen CrossFit denna veckan. Har bokat i morgon också, men blir det squats igen då, så blir det avbokning.

 

Du kanske även gillar detta

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More