LCHF:a min lunch, tack!

av Cecilia Folkesson

Många tycker LCHF är krångligt. Lunchen är krånglig, frukosten är krånglig… Inta alls krångligt skulle jag vilja påstå. Bara en dåligt ursäkt för att få frossa i kolhydrater.

 

Tips på LCHF-luncher:
– Gör äggröra på jobbet. Ta med några ägg, grönsaker och ost hemifrån
– Gör en stor taco-gratäng och ta med till jobbet. Med sallad till
– Kebabsallad
– Sallad med tonfisk, ägg och dressing. (Ingen majs, inget bröd såklart)

Eller LCHF:a “dagens lunch”. Jag gjorde det på Café Viskan idag. Lammfärsbiffar med klyftpotatis och tzatziki. Bort med potaisen, på med lite extra sallad och fetaost. En perfekt LCHF-lunch.

Inte alls krångligt.

Du kanske även gillar detta

2 kommentarer

Therese 30 maj, 2012 - 13:57

jag håller helt med! lchf är inget krångligt! om man inte kör lchf hardcore så är det INGA problem! (dressing kan ju ex. innehålla socker). hittade din blogg genom aftonbladet plus och du är verkligen en inspiration! jag är också tvåbarnsmamma har en 09:a och en elva 🙂 och har minst 15 kg för mycket! började (igen) med lchf för fyra dagar sedan och hoppas på bra resultat nu!

Svara
Jennifer 30 maj, 2012 - 15:10

Jag tar nastan alltid med mig matlada for har i London ar det ganska svart att hitta mat utan kolhydrater. Det finns ett mexikansk snabbmatstalle dar de serverar “naked burrito” (utan brod och sa kan man valja att inte ha i ris och bonor) och ett par sallladskedjor dar man bestammer innehall sjalv.

Svara

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More