Dagens lunch

av Cecilia Folkesson

Lunch-buffé idag igen. Hungrig som attans vid 12. Känns inte som min kropp riktigt vant sig periodisk fasta ännu… Buffé med fläskfilé, chillibea och sallad. Avslutade denna efterlängtade måltid med en kopp kaffe med grädde.

Du kanske även gillar detta

2 kommentarer

Linda 1 juni, 2012 - 05:52

Jag känner att jag hade kunnat köra den periodiska fastan mellan kl 13-05.. Spelar det någon roll mellan vilka tider man lägger den perioden? Jag tränar ofta på morgonen så jag vill gärna äta innan dess, Efter lunch brukar jag inte vara hungrig mer, men det känns ju “konstigt” att bara äta två gånger om dagen..

Svara
ceciliafolkesson 1 juni, 2012 - 19:21

Känns lite som om du vänder på dygnet då…

Svara

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More