veckans utmaning paus

Veckans utmaning – Ta en paus

av Cecilia Folkesson

Veckans utmaning är inte riktigt så enkel som den låter….

 

Efter förra veckans ganska tuffa utmaning bestämde jag mig för en enklare utmaning denna vecka.

Men ju mer jag tänker på den – desto svårare inser jag att den är. Jag pratar om att ta en paus. En paus i 30 minuter. För jag tror alla behöver en paus. Jag menar då inte att ta en paus med mobilen, ljudboken eller en promenad. Jag menar en total paus.

2019 använde vi svenskar mobilen i genomsnitt 3 timmar per dag. Och jag tror många använder den betydligt mer än så. (Inklusive jag själv)

Lägg då till att vi  är på jobbet ca nio timmar om dagen, sover sju timmar, kollar på tv/serier i en timma, lagar mat en timma och fixar hemma kanske en timma om dagen. Det blir 2 timmar kvar att träna, umgås, packa väskor mm.

 

Hur ofta sitter vi och inte gör något alls? Helt utan mobilen i handen, utan podd i öronen eller sträcktittande av serier?

 

 

Veckans utmaning – Ta en paus

Ta en paus på 30 minuter och gör absolut ingenting. Hitta en skön plats att sitta på, försök att inte fastna i tankar och bara sitt där.

Förmodligen svårare än du tror ; )

 

 

Fler Veckans utmaningar

Här hittar du fler utmaningar du köra i veckan:

 

 


Följ mig här

Här kan du följa mig för fler tips, recept och inspiration:
Instagram
Facebook
Nyhetsbrev

 

Du kanske även gillar detta

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More