Summering av veckans träning

av Cecilia Folkesson

Måndag: CrossFit
Tisdag: Gym – Ben/mage
Onsdag: Gym – armar/rygg
Torsdag: CrossFit
Fredag: Vila
Lördag: CrossFit
Söndag: Löpning, Pull ups

Plus Projekt “60 dagar”.

Du kanske även gillar detta

8 kommentarer

Terese 28 maj, 2012 - 10:12

Hej. Har nyligen upptäckt din blogg och kommer följa den med stort intresse. Har blivit riktigt inspirerad att börja med LCHF på allvar. Periodisk fasta verkar även vara min grej. Nu är det så att man lunkar på i samma gamla spår och inget händer. Men nu ska den sista lilla bulan på magen och låren tighta till sig. Kilona är ok, men det lilla extra saknas. Ser fram emot att följa dig, din mat, dina träningspass och kloka ord. :o)

Svara
ceciliafolkesson 28 maj, 2012 - 21:21

Tack! kör löpning, intervallträning och plankan också!
https://ceciliafolkesson.se/2012/04/22/tabata-intervaller-det-japanska-sattet-att-komma-snabbt-iform/
lycka till och kör hårt:)

Svara
Terese 29 maj, 2012 - 15:30

Jag håller på med Triathlon, ska köra en halv Ironman till sommaren, (är det tänkt). Så det blir mycket simning, löpning och cykling. Har dessvärre lite svårt att pressa mig det där lilla extra. Hamnar gärna i komfortzonen. Men ikväll blir det intervaller och plankan. Jag lovar! 🙂

Svara
ceciliafolkesson 29 maj, 2012 - 21:26

Wow! bra jobbat! glöm inte intervallerna och plankan nu då 😉

Svara
Åsa Nyman 28 maj, 2012 - 10:20

Halloj, måste bara fråga hur du hinner med all träning? Jag jobbar 8-17 och sen hem till middag, promenera hund, lägga barn etc. Vilka tider tränar du på?

Svara
ceciliafolkesson 28 maj, 2012 - 21:23

hej! jag tränar oftast kväll, när barnen ska lägga lägga sig/har lagt sig, eller på morgonen innan jobbet, dvs 06:30. Prioriterar bort annat. Kollar tex aldrig på TV längre. Man får försöka hitta tid även om det är svårt ibland 🙂

Svara
minforvandling 28 maj, 2012 - 20:33

Hej,

Jag har precis börjat med PF. Funderar också på att äta aminosyror då jag helst vill träna på motgonen.
Tränar du under fastan-perioden?
Hur tycker du Olimps BCAA smakar?

Svara
ceciliafolkesson 28 maj, 2012 - 21:31

jag tränar oftast på kvällen och då tar jag BCAA och äter direkt efter. har tänkt att köra lunchpass ibland och träna i slutet av fastan men då äter jag också direkt efter. Det bästa är att äta direkt efter träning, därför tränar jag inte på morgonen nu när jag kör PF. Gillar Olimps BCAA. den jag har smakar lite citron.

Svara

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More