löpning kypesjön

Dagens träning

av Cecilia Folkesson

Jag var ju som sagt ute och sprang (läs: joggade) i eftermiddags. Kan vara ett av tråkigaste jag vet. Om jag springer gör jag det på löpbandet inne på gymmet. Och det var väldigt länge sen sist. Döm av min förvåning när det var asgött att springa ute!! Det vet ju säkert alla redan, men som sagt inte jag. Sprang vid en sjö nära där vi bor. 1250 meter runt sjön, jag spang 4 varv utan att det ens var jobbigt.

Crossfitten och intervallerna har nog gett en hel del kondition ändå. Så 4 varv blir ju en halv mil. Efter det körde jag 6-pack promise-appen, och lite pull ups-träning. Klarade två stycken idag! Sen sprang jag hem 1,5 kilometer till. Och ville springa mer. Faan va gött! Nu ska jag ut och springa ofta. (kan bero på vädret i och för sig… hade det regnat hade det nog inte varit lika kul.

Ska ta tiden nästa gång. Det glömde jag självklart.

 

Du kanske även gillar detta

4 kommentarer

hernstrompt 28 maj, 2012 - 07:55

Var är detta? 🙂

Svara
ceciliafolkesson 28 maj, 2012 - 08:23

Kypesjön på norrmalm i borås

Svara
Lina 30 maj, 2012 - 08:29

Jag kör på med 60-dagars utmaningen 🙂 Har dock för mycket fett för att få ett 6-pack, men jag blir ju starkare i alla fall 🙂

Håller med om att det är skönt att springa när vädret är bra, hehe.

Svara
ceciliafolkesson 30 maj, 2012 - 08:40

Låter bra!! Nä 6-pack behöver det ju inte bli. Lite starkare o lite plattare funkar minst lika bra!

Svara

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More