Vila, vin och bikinis

av Cecilia Folkesson

Nu är hela familjen är uppe hos syster Linn i Stockholm. Det blir faktiskt mest pool och rödvin. Träningen får vänta några dagar. När PT-Jonas planerade min träning för åtta veckor sen oroade jag mig över semstern. Inte för att jag inte skulle få någon semester, utan för att jag inte skulle få ihop träningen. Men det har faktiskt fungerat över förväntan! Jag har nästan fått till alla gymbesök och har jag inte haft tillgång till gym har jag löst det på annat sätt, typ power walks, cykling, armhävningar, squats och sit ups.

Men dessa dagar blir det faktiskt bara vila. Träningskläderna är med, men trevligt sällskap och rödvin lockar lite mer. Och jag vet ju att det bara gäller några dagar.

Du kanske även gillar detta

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More