cecilia folkesson gdansk

Veckans lista: Gdansk och julinspiration!

av Cecilia Folkesson

– Innehåller annonslänkar – 

 

Och så är vi bara några dagar från första advent!

Vart tog november vägen? Någon mer än jag som undrar. Ni som följer mig på Instagram har säkert inte missat att jag haft en tuff månad. Men nu är jag tillbaks med en att-göra-lista som bort döpas om till alert-alert-list!

Att ha en dålig månad i november skulle jag jämföra med att glömma bort sin födelsedag. Det går inte. Och det händer liksom inte.

Varför? Jo – julkalendern är på ingång. Och julrecepten. Min mest stressade månad på året. Och årets julkalender vill du inte missa. Den innehåller superfina luckor att tävla om!

Hur jag löste det? Drog till Gdansk för en orimligt effektiv jobbvecka. Eller inte riktigt en vecka men nästan. (Snittar i och för sig 15 timmar jobb om dagen, så det blir ju som en vecka på tre dagar…)

Nog om det – här kommer veckans lista:

 

Veckans bästa

Måste bli denna lilla get away till Polen. Jag hittade det ultimata hotellet att jobba på:

hotell puro gdanskhotell puro gdansk Hotellet heter Puro Gdansk

Men varför åker jag iväg och jobbar när jag har ett nytt kontor och allt? Jo det ska jag berätta. Jag är mamma. När man är mamma med tre småkillar med i snitt 17 träningstillfällen i veckan går stor del av tiden åt till att planera, hämta, lämna, tvätta, handla, laga mat, packa upp träningsväskor som har glömts osv. Lägg till VAB, glömda hemnycklar och lite sjukhusbesök på det så får du en ungefärlig överblick över hur min vecka ser ut. (Ja, jag vet – det gäller många andra mammor och pappor också.)

Men med min obefintliga stresstolerans blir detta ohållbart efter ett tag.

 

Veckans sämsta

Håll i hatten – ingenting. Har nog aldrig varit så positiv som jag är just nu – dzięki Polen!

 

Veckans mest lästa recept

mjuk pepparkaka paleoMjuk pepparkaka – såklart! Glutenfritt och gjort på mitt bananbröd.

Klicka här för recept

 

Veckans mest populära på Instagram

instagram cecilia folkessonDagens inlägg leder överlägset. Här kan du följa mig på Instagram

 

Veckans jultips!

julfavoriterAlltså jag är inget fan av julpynt, stjärnor och ljusstakar, men nu för tiden finns det massa superfina saker. Har du redan massa julsaker hemma – köp inte massa nytt. Det är väldigt onödigt! 

Julstjärna Rotting  //  Julgranshänge Ekollon  //  Ljusstake 4 ljus  //  Ljusstake på ben  //  Kransstomme Metall //  Julgranshänge Kotte

 

Veckan bonus!

Om du prenumererar på mitt nyhetsbrev har du redan fått dessa recept i din inkorg 🙂
Du hittar mitt senaste nyhetsbrev här

Och glöm inte prenumera, då får du bland annat endel recept innan de dyker upp här. Klicka på länken ovan och prenumerera längst upp till vänster.

 

glutenfri crunchy pepparkaksgranola Crunchy glutenfri pepparkaksgranola 

 

saffranskakaka Glutenfri saffranskaka

 

Ha en fin vecka!

 

0 Kommentar
0

Du kanske även gillar detta

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More