barfotalöpning

Veckans bästa och sämsta!

av Cecilia Folkesson

Denna vecka inleddes redan i helgen med att bli den mest stressiga på länge. Och det är ju nu ska gå tillbaks till det jag lärde mig av min KBT-behandlig. Göra listor, följa dem, göra klart, gå på nästa. Och andas med magen. Men ibland funkar det inte så. Man vet man man ska göra, fast man gör det inte. Nu är det precis så. När man blir för stressad blir allt mycket värre och större än det hade behövt bli om man tänkte mer strategiskt och logiskt och höll sig till planen.

 

Veckans sämsta och bästa!

Denna vecka får inledas med veckans sämsta:

Deklarationen
Alltså varje år är det samma sak. Så mycket stress för dessa papper och uppgifter. Såklart missade jag att avsluta min enskilda firma när jag startade Aktiebolag, vilket inte gör det enklare…

 

Veckans bästa

Löpning
Jag vill tro att jag gillar löpning. Men så är inte fallet. Jag gillar det när jag är klar, men det är inte så att jag vaknar och tänker: Idag ska jag springa, KUL!!! Tänker någon så? Den motivationen hade jag velat hitta is fall. Barfotalöpning eller löpning i tåskor/ Fivefingers [annonslänk] har hjälpt mig väldigt mycket. Hållningen blir bättre vilket gör att man andas lättare och det blir faktiskt roligare! Och jag har hittat en löparkompis i Zion, 9 år. Han vill med ut och springa jämt. Och han är världens bästa morot! På lördags springer han sitt första lopp som jag tyvärr missar pga:

Mallorca
På onsdag åker jag till Mallorca för en 3-dagars kurs i Mental Klarhet – Framgång & Ledarskap  med Anders Haglund. Ska bli väldigt inspirerande och lärorikt och något jag tror jag kommer ha nytta av resten av livet! Att det sen ingår träning/yoga och bra mat varje dag är ett extra plus! Kommer att lägg upp mycket på min Instagram Stories, så in och följ där!

Veckans ljudbok
“De kallar mig Solvallamördaren. Jag älskar att hitta ljudböcker som man fastnar i! Denna bok sträck-lyssnade jag på under en dag. Väldigt spännade! Här hittar du 1 månad gratis.

Bananscones
Att något som är så enkelt kan bli så sjukt gott! Detta recept är ett av mina mest besökta recept, inte undra på!

 

Följ mig här:

Vill du ha fler tips, nyttiga recept och inspiration, följ mig gärna på Facebook och Instagram

 

Du kanske även gillar detta

1 Kommentar

Matilda 30 april, 2018 - 21:16

Jag är en sån där lyckligt lottad typ som bara älskar att springa! En av veckans höjdpunkter är på söndagen när jag får riva av veckans långpass på 15 km. Jag har dock (tyvärr) inga tips på hur man blir en sån som älskar löpning. Jag växte upp i en löparfamilj, så jag tror att tradition & vanor spelar en viss roll. Maken däremot, som växte upp i en fotbollsfamilj, hatar löpning.

Svara

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More