Synden straffar sig själv

av Cecilia Folkesson

I början av veckan hade jag glömt boka upp pass på crossfitten, vilket resulterade i att jag nästan bara fick reservplaster. Jävligt surt, men sen började folk avboka och jag fick de platser jag ville ha. Firade detta genom att lägga in denna bild på Instagram.

 

Fast där kom synden och straffade sig själv. Nu: SJUK.

Jag är i stort sett aldrig sjuk. Och efter jag började med LCHF har jag varit sjuk om möjligt ännu mindre. Fast nu har jag sjukt ont i halsen och har själv fått avboka. Typiskt.

Så latmaskar: Ni vann.

Du kanske även gillar detta

6 kommentarer

Madde 27 juni, 2012 - 22:08

Eftersom min pappa jämt läser nyhter på text-tv så råkade jag läsa ikväll när jag var där och hälsade på att man gjort någon undersökning på kvinnor som ätit mer protein(?) än vanligt. Och så förknippade dom detta med LCHF och typ atkins tror jag. Då hade de alltså kommit fram till att detta ledde till större risk för hjärt- och kärlsjukdomar mm.. Läs den och bli lite förbannad! haha! Det blev jag fast jag inte ens äter enligt lchf.
Dom har skrivit så konstigt och känns som de missat massor av information.

Svara
ceciliafolkesson 27 juni, 2012 - 22:13

Det är väl en av de största missuppfattningarna om LCHF. Att man äter mer protein än om man inte äter LCHF. LCHF handlar ju om att äta fett istället för kolhydrater. Så man äter ju inte mer protein. Hoppas du förstår hur jag menar 😉

Svara
Helsekosten 27 juni, 2012 - 23:21

Pøs på med c-vitaminer hver andre time! Store doser, minst noen tusen mg! Så blir du bedre kortere 🙂

Svara
ceciliafolkesson 28 juni, 2012 - 08:47

Tack!! Ska köra på det 🙂

Svara
Melissa Spania 27 juni, 2012 - 23:22

… fikk ikke med navnet mitt…

Svara
i min lilla lilla värld 30 juni, 2012 - 21:59

hahaha GÖTT!

Svara

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More