crossfit borås

Morgonens CrossFit

av Cecilia Folkesson

Idag ringde klockan 05:20. En kaffe med grädde, sen iväg till crossfit. Idag körde vi team. Utan el, vilket innebar ingen luftkonditionering, musik eller ljus. Bara jävligt varmt, tyst och mörkt. Och fruktansvärt tufft. Så nära som jag var att ge upp idag har jag nog aldrig varit tidigare.

Här följer wod:en ( workout of the day)
1600 meter löpning
200 push press 20 kg (trycka upp en skivstång ovanför huvudet med raka armar)
200 front squats 20 kg (knäböj med skivstång)
20 pull ups
20 push ups.

Vi var två och två, så man gjorde hälften var.

En stor frukostbuffe på café viskan efter det. Och nu jobba. Sista dagen innan semestern!

Du kanske även gillar detta

4 kommentarer

Cathrin Lindén 6 juli, 2012 - 08:35

Funderar på att haka på Crossfiten men tror ev. att jag kommer dö då… 🙂
Jag kör mycket cirkelpass och X-fit på Onyx, men CrossFit har jag bara testat nån gång, och då på “nybörjar-nivå”…

Man skulle kanske varit med från början? Nu har ni ju kommit så långt. Och så får jag svårt att få ihop fem-sex pass med CrossFit i veckan (har andra pass + ridning som jag vill fortsätta med), är det ändå idé även om man kanske bara kör tre?

Och det här med team, är det speciella pass man bokar så man vet innan om det är team eller ej, eller varierar det bara från gång till gång?

Tack för din grymma blogg! 🙂

// Cathrin L

Svara
ceciliafolkesson 6 juli, 2012 - 20:47

Hej! Jag tycker absolut du ska köra crossfit. Speciellt om du redan kör X-fit och gillar det. Du kommer gilla crossfitten ännu mer. Jag hade själv tänkt hålla mig till 3 pass i veckan, men nu är jag fast 😉 Se till att gå 5-6 intropass först, så hänger du lättar med tekniskt.
Det står i bokningen om det är TEAM. Och man går själv och parar ihop sig på plats. Hoppas vi ses på crossfitten snart då!
/ Cecilia

Svara
Annica 6 juli, 2012 - 19:51

alltså tack för en kanonblogg verkligen, läser allt så ögonen blöder….är gravid med mitt andra barn nu och går in i V36. har ökat 30 kilo och är svälld som en gris, planerar verkligen att följa så mycket som möjligen av dina tips å råd efteråt för nu ska dessa kilon bort med….tänkte bara säga tack igen och hoppas ja klarar det som du=) (nästan)

Svara
ceciliafolkesson 6 juli, 2012 - 20:50

tack själv! Haha, vet hur du känner dig. Tröttsam känsla 😉 Om du håller dig till bra kost och mycket träning kommer det gå minst lika bra för dig!

Svara

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More