Lchf-pizza med parma och ruccola
100 g Philadelphiaost
4 ägg
1,5 dl vispgrädde
3,5 dl riven ost
0,5 gul lök
1 msk smör
2 msk tomatpuré
0,5 burk krossad tomat
salt+peppar
200 gram parmaskinka
Mozzarella
Färsk basilika
Ruccola
Olja och vinäger
Botten
Vispa philadelphia och ägg till jämn smet och tillsätt grädden och osten. Bred ut på bakplåtspapper och grädda i 175 grader i 25-30 minuter.
Tomatsås
Stek hackad lök i smöret. Tillsätt tomatpuré och krossade tomater. Låt puttra 10-20 minuter. Salta och peppra.
Pizzan
Bred tomatsåsåen på pizzan och lägg på parmaskinka, mozzarella, ruccola, färsk basilika och oliver. Ringla på olja och vinäger. + Lite salt + peppar.
4 kommentarer
Mumsigt! 🙂