kokosbröd paleo

Kokosbröd

av Cecilia Folkesson

Här kommer en favorit i repris:

Kokosbröd / Paleobröd

50 gram smält kokosfett
5 ägg
1 dl kokosmjöl
1 msk fiberhusk
1 tsk bakpulver
1-2 msk linfrön

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Klä en brödform med bakplåtspapper.
  3. Smält kokosfettet och låt svalna. Vispa äggen fluffigt.
  4. Blanda ihop de torra ingredienserna och blanda sen ihop allt.
  5. Bred ut i formen och strö över lite linfrön.
  6. Grädda i ca 25 min.

 

Gillar du sidan? Följ mig gärna på Facebook eller Instagram

 

4 kommentarer
0

Du kanske även gillar detta

4 kommentarer

Anna 9 november, 2013 - 11:53

Är kokosmjöl samma som kokosnötsmjöl?

Svara
Emma K 10 november, 2013 - 08:50

Tack! Inspirerande!

Svara
L-E West 13 juli, 2014 - 15:26

Hej!
Det verkar vara för lite mjöl på 5ägg o 50gr kokosfett!
Stämmer det????

Hälsn. LASSE

Svara
Cecilia Folkesson 13 juli, 2014 - 20:57

Hej! Det ska stämma! Kokosmjölet suger upp väldigt mycket vätska. Och smeten ska vara lite kletig innan den åker in i ugnen. Lycka till 🙂

// Cecilia

Svara

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More