Dagens tips!

av Cecilia Folkesson

Dagens tips:
Ha alltid perfekt kokta ägg i väskan. Då blir till och med en tråkig hämt-sallad rolig. För vem gillar de överkokta, o-ekologiska ägg som finns i salladsdisken?

Du kanske även gillar detta

6 kommentarer

madde 30 april, 2014 - 16:09

i salladsbaren är äggen tillochmed färdigkokta och ligger i en fisluktande sörja bestående av konserveringsmedel och skit ! finns inget äckligare än att öppna äggburkarna till salladen haha 🙂 !

Svara
Cecilia Folkesson 1 maj, 2014 - 10:17

Äh fy!! Är det så? Värre än jag trodde.

Svara
Rebecca 30 april, 2014 - 19:12

Hur gör du för att få äggen så perfekta varje gång? Jag använder äggkokare men det blir ändå olika varje gång.

Svara
Cecilia Folkesson 1 maj, 2014 - 10:16

haha, dom är inte ALLTID perfekta 😉 Men man måste testa sig fram. Olika tid för olika spisar, olika kastruller, storlek på ägg etc. Lycka till i jakten på de perfekta äggen 😉

Svara
Sandra 30 april, 2014 - 21:03

Har sett att du ofta kör mejerifritt, men du tillåter dig att äta ägg då? Jag mår oxå bäst av mejerifritt, men har svårt att få nåt grepp om hur mkt ägg påverkar. Steker du i smör oxå?

Svara
Cecilia Folkesson 1 maj, 2014 - 10:15

Med mejerifritt menar jag mjölk, grädde, ost, creme fraiche etc. Jag äter massvis med ägg 🙂 Jag steker aldrig i smör, utan kokosfett, men brukar ha smör på mina ägg. Ägg är bästa råvaran!

Svara

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More