”kokosnötsskålar”
pumpasoppa kokosgrädde butternut

Höst = Pumpasäsong!

Både pumpa och höst är två saker som jag verkligen gillar. Man kan göra så mycket gott med pumpa. Som att rosta i ugnen med olja, salt och timjan, i soppor eller riva ner i muffins eller bröd.

Här hittar du mina bästa recept med pumpa:

 

ugnsrostad butternutpumpaLjummen sallad med grönkål och pumpa

 

spagettipumpaSpagettipumpa med avokado och tonfisk

 

pumpasoppa kokosgrädde butternutPumpasoppa med kokosgrädde

 

pumpamuffins paleo glutenfriaMatiga pumpamuffins

 

ugnsrostad butternutpumpa…eller skiva bara pumpan och baka i ugnen med olivolja och salt. 225° C i 15-20 minuter!

 

Följ mig här:

För inspiration, tips och recept, följ mig gärna på Facebook och Instagram och missa inte att prenumerera på nyhetsbrevet!

 

Total
17
Shares

Missa inte Nyhetsbrevet!

Få tips, nyheter och nya recept direkt i inkorgen – Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

2 kommentarer

  1. Åh! Pumpamuffinsarna ser fantastiska ut! Har en pojke som är allergisk mot ägg. Tror du man kan ha typ majsmjöl eller något annat som binder ihop det istället för ägg?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*

Close