Ekologiska-natpasar
pumpamuffins paleo glutenfria

Dessa pumpamuffins är perfekta som mellanmål. Vill man ha dem lite sötare kan man blanda i några skedar honung. De är allra godast när de är färska, de som blir över kan man dela på mitten och värma lite i ugnen.

 

Pumpamuffins

(ca 12 st)
7 dl butternutpumpa
4 ägg
2 dl kokosmjöl
0,5 dl kokosolja
1 msk pepparkakskrydda
1 tsk mald ingefära
0,5 tsk salt
0,5 tsk bikarbonat
1 msk äppelcidervinäger
Pumpafrön

 

pumpamuffins paleo butternut

Gör såhär: Sätt ugnen på 175°C. Skala, gröp ur och riv pumpan på den fint. Blanda pumpan med ägg, smält kokosolja och äppelcidervinäger. Blanda ihop kokosmjöl, kryddor och bikarbonat i en annan skål. Rör ihop allt och klicka ut i muffinsformar. Strö över pumpafrön och grädda i nedre delen av ugnen i ca 30 minuter. 

 

pumpamuffins glutenfria

 

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*