”kokosnötsskålar”
spagettipumpa

Spagettipumpa är ett väldigt bra och gott tillbehör och ett alternativ till pasta! Testa att servera med min favorit: Avokado, tonfisk och tomat! Denna topping går såklart utmärkt att servera även till andra tillbehör som bön/linspasta, blomkålsmos eller en grönsallad.

 

Spagettipumpa med avokado, tomat och tonfisk

(2 portioner)

1 spagettipumpa
1-2 klyftor vitlök
2 stora tomater
1-2 avokado
1 burk tonfisk i vatten
1 knippe storbladig persilja
1 näve oliver
Saften ut 1/2 citron
Olivolja
Salt & svartpeppar
Pinjenötter

 

spagettipumpa

 

  1. Förbered spagettipumpan, läs här hur du gör.
  2. Skala och hacka vitlöken och fräs i stekpanna i lite olja.
  3. I med hackad tomat (rätt stora bitar) och fräs en liten stund tills tomaterna blivit lite mjuka.
  4. Skala och skär avokado i kuber, hacka persiljan grovt häll av vattnet från tonfisken och värm upp tillsammans med resten i stekpannan. Och glöm inte lägga i oliverna!
  5. Smaka av med pressad citron, salta och peppra.
  6. Servera tillsammans med spagettipumpa och toppa med olivolja eller avokadoolja och strö på pinjenötter.

 

spagettipumpa

Fler recept

Här hittar du alla mina recept – Alltid glutenfritt och oftast även fritt från mejeriprodukter.

 

Följ mig här:

För inspiration, tips och recept, följ mig gärna på Facebook och Instagram

 

Total
31
Shares

Missa inte Nyhetsbrevet!

Få tips, nyheter och nya recept direkt i inkorgen – Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

1 kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*

Close