stockholm folkesson

Veckans lista!

av Cecilia Folkesson

Ny vecka (1 dag för sent) – och en fortsatt ihållande influensa. Helt galet att man kan vara förkyld så länge! Jag och Sid hade en grym helg i Stockholm och han fick sina önskemål gällande stockholmsresan uppfyllda:

Vasamuseet och smalaste gränden i Gamla stan!

 

gamlastan folkesson

Veckans TV-serier

Eftersom jag förbjudit mig själv att kolla på serier när jag ska somna har jag svårt at hinna med att kolla serier. Men dessa två vill jag absolut inte missa i höst:
– Springfloden
– Vår tid är nu (kommer 1:a oktober)

 

Veckans mest gillade på Instagram

avokadohummus recept

Här kan du följa mig på Instagram

 

Veckans podd

En av mina favoritpoddar är Rättegångspodden. Och nu har de som gjort denna podd tillsammans med SVT gjort en serie i sex delar om Johanna Möller och Arbogafallet. Alla avsnitt finns redan att se på Svt Play – så ännu ett serietips!

 

Veckans mest lästa inlägg

ugnsrostad butternutpumpa

“Mina bästa höstrecept” toppade förra veckans lista av mest lästa inlägg! Du hittar det här

 

Veckans utmaning

Denna vecka handlar Veckans hälsoutmaning om Squatpositionen. En övning som är superbra och de flesta kan vara med! Läs mer här

Varje torsdag presenteras kommande veckas utmaning i mitt nyhetsbrev. Där hittar du även tips, erbjudanden och rabattkoder. Prenumerera här!

 

Veckans tips

Min webbshop håller på att fyllas på och öppnar snart igen! Följ gärna @earthy.se på Instagram för nyheter och erbjudanden.

 

Följ mig här:

För inspiration, tips och recept, följ mig gärna på Facebook och Instagram

 

Du kanske även gillar detta

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More