cecilia folkesson egentid

Veckans 5 bästa!

av Cecilia Folkesson

Måndag och första veckan för barnen i skolan! Nu är det slut på 7 veckors sommarlov och semester. Firar det med veckans bästa. (lovar att inte denna veckas bästa varken ska sluta i veckans depp eller veckans negativa lista 😉

 

Veckans 5 bästa:

Bästa känslan
Förlåt, men hösten! Hösten är på G och jag älskar det! Satt till och med och planerade julbord idag vid middagen. Lite väl kan jag hålla med om. Men när man klär sig som det är höst och det är 15 grader, jämfört med när man klär sig för sommarn och det är 15 grader… ja ni fattar. Hösten är härlig!

Bästa frukosten
Quinoagröt. SÅ GOTT! Tar en stund att göra, men man kan koka några portioner och ha i kylen och bara värma upp på morgonen.

Bästa vanan
Mobilfritt efter 21:30 och sängen 22:00. Jag hörde någonstans att det krävs 21 tillfällen för att göra ett beteende till en vana. Jag är absolut inte där ännu, men nu när skolan börjat tänker jag ta tag i detta igen. Endast ljudbok efter 22 om man har svårt att sova.

Bästa Planeringsverktyget
Har du inte koll på Trello – kolla in det! Så himla smidigt att planera. Och man kan sätta påminnelser till alla i familjen, bifoga dokument Finns både som app och på webben.

Bästa serien
Ozark. Se den! Så himla bra. Den första serien på länge där man måste stänga av ljudet för det är så spännande! Finns på Netflix.

 

Följ mig gärna på Bloglovin’ eller Instagram iför recept och inspiration!

Du kanske även gillar detta

4 kommentarer

elli 22 augusti, 2017 - 12:47

vilken snygg baddräkt, var kommer den ifrån?

Svara
Cecilia Folkesson 24 augusti, 2017 - 13:01

Hej! Tack 🙂 Denna är från Speedo

Svara
Caroline 29 augusti, 2017 - 20:51

Kan du inte visa lite hur du använder Trello? 🙂 Har kikat på det tidigare men tyckte mest det verkade krångligt så gick tillbaka till listor, men kanske får ge det en till chans..

Svara
Cecilia Folkesson 6 september, 2017 - 10:12

Hej Carolin! Jag ska skriva upp det på min lista, så det kanske kommer framöver 🙂
Hälsningar Cecilia

Svara

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More