carlanderska kejsarsnitt plastik

Tack för alla fina hälsningar!

av Cecilia Folkesson

Tack så mycket för alla fina hälsningar på Instagram Stories!!

Igår skrev jag in mig på Carlanderska i Göteborg för justering av mitt kejsarsnittsärr. Jag har gjort tre kejsarsitt alltså ett för varje barn. Alla har gått relativt bra, speciellt de två sista. Men efter sista operationen blev ärret katastrof. Det hade bildats väldigt mycket ärrvävnad som hade växt fast i bukväggen, det var snett sytt och sträckte väldigt mycket. Och det såg inte speciellt roligt ut. Men nu är det alltså fixat! Nu hoppas jag att det läker snabbt så jag kan komma igång som vanligt igen.

Och tummen upp för Carlanderska. Fantastisk personal och super-proffsigt bemötande!

För er som vill se kommer jag lägga upp före-och-efterbilder på instagram om några veckor när det läkt. (Följ mig på instagram här) 

Du kanske även gillar detta

7 kommentarer

Tove 22 augusti, 2017 - 21:58

Hej! Kul att höra att du var så nöjd med ditt besök och att allt gick bra! Får man fråga varför du har gjort kejsarsnitt med alla dina tre barn? Jag är nämligen livrädd för att föda vaginalt och undersöker alla möjligheter till kejsarsnitt, vilket inte verkar vara så vanligt att få till om man “bara” önskar pga rädsla..

Svara
Mickan 23 augusti, 2017 - 08:07

Vill bara tipsa om en bok som hjälpte mig, Att föda utan rädsla heter den skriven av Susanna Heli. Lycka till!

Svara
Cecilia Folkesson 24 augusti, 2017 - 13:09

Hej Tove!
Absolut. Jag gjorde en väldigt jobbig abort när jag var yngre och blev helt livrädd efter det. Hade till och med planer på att adoptera. (vilket inte var möjligt då pga ej gift) Det tog många besök hos psykologer mm på MCV/BB innan jag fick igenom mitt första kejsarsnitt. Efter det fick jag de andra två per automatik. Men hade jag fått välja idag hade jag nog försökt föda vaginalt ändå. Det är jobbigt med kejsarsnitt efteråt…

Lycka till med allt 🙂

Hälsningar Cecilia

Svara
Anni 20 augusti, 2018 - 11:15

Hej!

Skulle du vilja länka till efterbilderna igen på din blogg? Jag kan inte hitta bilderna. Jag befinner mig i exakt samma situation du beskriver med ärrets utseende, och då vill ma ju bara gå till rätt person och klinik och rätt metod för att fixa till ärret. Det vore jättesnällt om du skulle vilja skriva vem som utförde korrigeringen samt vilken metod de använde och om efterbilder finns.

Bra blogg för en oss som vill ha en härlig och hälsosam livsstil!

Svara
Cecilia Folkesson 21 augusti, 2018 - 08:58

Hej Annie!
Jag glömde helt av att göra det. Ska ta tag i det om någon vecka! Håll utkik 🙂

Ha en fin dag,
Hälsningar Cecilia

Svara
Annie 21 augusti, 2018 - 16:41

Tusen tack!
Ha en fin dag

Svara

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More