veckans lista jul

Veckan lista – Julkaos

av Cecilia Folkesson

Dan före dopparedagen är här! Och OJ vad baren har väntat. Jag har inte behövs vänta alls – för efter slutet av november var julen plötsligt redan här. Tänk vad dåligt det kan gå om man inte följer reglerna från psykologen till punkt och pricka… (Läs mer om det längre ner)

Men har man koll på signaler och vet att det är tillfälligt är det ingen större fara. Inte för mig i alla fall.

Nisse har bott hos oss några dagar nu. Ni som följer mig på Instagram har säkert inte missat det. Väldigt smart att låta honom flytta in först i slutet av december – för hur enkelt är et att hitta på nya saker varje dag? Vår Nisse har involverat mycket toapapper i sina hyss och nu på morgonen kommer Otis hitta en gran utan några som helst julklappar under. Kan bli kul eller kaos – som vanligt!

Vad jag helst hade gjort i jul? Dragit till Bali såklart!

 

 

Veckans bästa

 

Alltså julafton måste väl ändå bli “Veckans Bästa”. Julafton har alltid varit min favorit på året men barnen kom är det inte riktigt samma sak. Upplever aldrig den där julstämningen längre tyvärr.

Men barnen däremot – oj vad de är exhalterade över julen! Gissar att de känner precis den där julfeelingen jag alltid gjorde. Och de är sååå glada över att få fira jul hemma.

Och bäst på julafton? Jag röstar på julklappsspelet! Vi körde det sist när vi firade jul på Bali. Kan ju tycka det var något mysigare…

 

 

Veckans utmaning

jul high chaparral

 

Som rubriken lyder – en lång ledighet är inte alltid bara supermysigt, lugnt, härligt och fantastiskt. Väldigt sällan faktiskt. (Ni med barn fattar säkerligen vad jag menar)

I all julstress ska man dessutom få tre småkillar att hålla sams. En utmaning som inte alltid är helt enkelt. Tips mottages (mer än) gärna!

 

 

Veckans mest lästa recept

grönkålssallad granatäpple ädelost

 

Min grönkålssallad med granatäpple och ädelost blev veckans mest lästa. Kul att så många gillar den och gett den en självklar plats på julbordet. Det är den värd!

Klicka här för recept

 

 

Veckans mest populära på Instagram

julstress

 

Veckans mest populära på Instagram: Julstress. Det var väldigt många som gav grymma tips – läs dem här.

Läs mer: Så vet du om du lider av Bråttombeteende

Här kan du följa mig på Instagram

 

 

Veckans bonus

 

Nu kan du ladda ner min e-bok med 15 julrecept för bara 29 kronor! (Ord. pris: 99 kr)

Klicka här för att ladda ner

 

Ha en riktigt God Jul <3
Kram Cecilia

 


Följ mig!

Följ mig gärna här för mer tips, recept och inspitation:
Instagram
Facebook
Nyhetsbrev

 

0 Kommentar
0

Du kanske även gillar detta

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More