cecilia folkesson yoga

Stressigt? Andas.

av Cecilia Folkesson

Så. nu är jag tillbaks i ekorrhjulet. Det var 10 välbehövliga dagar, även om de innehöll mestadels jobb. Ni som följde mig på Instagram under Bali-resan har säkert redan koll på att jag testade olika varianter av yoga. Både för att jag är nyfiken på skillnaderna och dels för att jag vet att jag är stressad och behöver slappna av.

 

Men hur lätt är det att slappna av om man redan är superstressad?

Något jag lärde mig under dessa besök i alla fantastiska yogastudios är att andningen är det viktiga. Betydligt viktigare än att kunna nå foten bakom ryggen i den perfekta posen.

Rätt andning kan både hjälpa till att minska stress och att öka koncentrationen. Att börja eller avsluta dagen med andningsövningar är ett bra sätt att få extra energi och bli piggare och även för att kunna varva ner på kvällen och få lättare att somna.

Även om man inte har varken tiden eller tålamodet att sitta och meditera i 30 minuter varje morgon kan man sätta sig och andas i 5 minuter. Och försöka att andas riktigt djupt.

 

Du kanske även gillar detta

2 kommentarer

anna 25 oktober, 2016 - 21:44

När presenteras vinnarna i smoothie-tävlingen? 😀

Svara
Cecilia Folkesson 26 oktober, 2016 - 00:09

Hej! De är på väg! Torsdag är planen 🙂

Svara

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More