friggs ekologiskt te matcha

Grön frukost med Friggs nya ekologiska teer

av Cecilia Folkesson

(Presenteras i samarbete med Friggs) 

 

Nu när hösten verkligen är här på riktigt är det extra mysigt att tända en brasa på morgonen, hälla upp en kopp te, och äta en nyttig, grön frukost. Allt för att hålla eventuella höstbaciller på så långt avstånd som möjligt. En grön smoothie-bowl med svartkål, glutenfria knäcken med avokado och ett glas matcha-te är en perfekt start på dagen!

Friggs har tagit fram en ny serie ekologiska teer med 100% naturliga och ekologiska ingredienser. Min favorit är Matcha Citronmeliss. Väldigt smidigt med matcha i tepåse!

 

friggs ekologiskt te matcha

Matcha-te är ett grönt te där tebladen malts till ett pulver. Det är fyllt av antioxidanter och näringsämnen och sägs stärka immunförsvaret. Utmärkt i förkylningstider!

 

friggs glutenfritt knäckebröd

När man letar knäckebröd i glutenfria hyllan brukar det vara svårt att hitta bra och nyttiga alternativ utan massa konstiga tillsatser. Några av mina favoriter är Friggs glutenfria knäckebröd med naturliga ingredienser, bakade på bovetemjöl och majs och finns i 4 olika smaker. Testa Spenat-knäcke med tahini, avokado, sesamfrön och lite örtsalt – så gott!

 

friggs ekologiskt te

Friggs nya ekologiska teer innehåller 100% naturliga och ekologiska ingredienser och finns i 6 spännande smaker. På kvällen passar Ingefära Citrongräs, Äpple Kanel Hibiskus, Chai eller Mynta Nässlor extra bra, då de är naturligt koffeinfria. Du hittar teerna i de flesta välsorterade matbutiker.

Vad för typ av te är din favorit?

 

Du kanske även gillar detta

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More