Stress, stress, stress… Och nya sidan!

av Cecilia Folkesson

Så lite tid. Så sjukt mycket att göra. Men bara roliga saker, så inget som tynger. Än.

Sidan är uppdaterad och fungerar mycket bättre i mobilen nu. Inte riktigt klart ännu, men det jobbas på det. Kommentera gärna om något inte fungerar eller ser konstigt ut.

Hade ett superspännande lunchmöte som kan resultera i något riktigt bra! Om det finns tid. För tiden tar slut alldeles för snabbt.

Får ni alltid ihop livet med jobb, skola, barn, mat mm mm. Vad där ditt bästa vardagstips för att få tiden att räcka till? Mitt är ta med lunch till jobbet. Sparar massa tid istället för att gå ut och äta.

Du kanske även gillar detta

10 kommentarer

Aktiva Annika 20 oktober, 2015 - 21:19

Ett tips är att träna tillsammans med barnen eller låta dem vara med att laga mat, fixa disken eller så. Att man umgås samtidigt som man gör det man vill eller behöver. Två flugor i en smäll liksom ♡

Svara
Cecilia Folkesson 21 oktober, 2015 - 22:12

Väldigt smart! Barnen brukar ju gilla maten mer när dom är med och lagar, så win-win 🙂

// Cecilia

Svara
Charlotte 20 oktober, 2015 - 22:38

Jättefin ny layout!
Det enda jag saknar är att man inte ser om npgon har kommenterat ett inlägg – jag brukar ofta läsa alla kommentarer också, de brukar ju vara superintressanta!

Svara
Cecilia Folkesson 21 oktober, 2015 - 22:13

Tack! Ja, det håller jag med om. Ska se om det går att fixa på något smidigt sätt. Tack för bra input 🙂

// Cecilia

Svara
Anna 20 oktober, 2015 - 22:44

Håller med om att matlåda spar så mycket tid och pengar! Mitt tips för att lätta lite på stressen är att fundera på om man verkligen MÅSTE göra allt som man känner att man måste! Typ “Vad händer om jag inte stryker den där skjortan? Kan jag ta en t-shirt istället?”

Svara
Cecilia Folkesson 21 oktober, 2015 - 22:14

Så är det verkligen. Skippa alla onödiga måsten. Ska försöka börja tänka mer så 🙂 Tack för tips!
// Cecilia

Svara
JohannaN 21 oktober, 2015 - 19:15

Tror nog alla känner igen sig det där med stress – jag försöker vara duktig på att sätta tre saker som är viktigast just den dagen (gäller såklart främst jobbmässigt) och så gör jag dem först. Det har hjälpt mig jättemycket – o när dagen är slut så är den, o det jag inte hann plockar jag helt bort (ibland var det bara viktigt i mitt huvud) eller flyttar till en annan dag. <3

Svara
Cecilia Folkesson 21 oktober, 2015 - 22:15

Bra tips! Jobbigt när det blir för mycket på jobbet och det går ut över när man kommer hem… Tack för tips 🙂
// cecilia

Svara
Madde 23 oktober, 2015 - 03:06

Sidan är snygg! 🙂
En sak som är lite jobbig är att vissa inlägg måste man klicka på “fortsätt läsa” för att kunna läsa hela inlägget. Det är mycket smidigare om man bara kan läsa allt direkt och scrolla vidare till nästa inlägg.

Svara
Cecilia Folkesson 23 oktober, 2015 - 10:30

Tack för input! Fördelen med det är att man kommer till kommentarerna när man trycker “fortsätt läsa” Annars missar man lätt dem.

// Cecilia

Svara

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More