bananbröd glutenfritt paleo

Söta med banan – naturligt och gott!

av Cecilia Folkesson

Söta med banan funkar utmärkt i flera olika recept. Speciellt övermogna/bruna bananer passar utmärkt, och dessa brukar ju ändå inte vara så gosa att äta som de är.

Läs mer: Alternativa sötningar

 

Jag brukar köpa ett gäng övermogna bananer när jag är och handlar. Man kan dessutom ofta hitta dem till bra pris. Sen brukar jag skära ner dem och frysa in. Sen är det bara att ta fram och mixa mer i smoothien eller göra krämig nicecream med dem.

Till bakverken som du hittar i detta recept bör man använda färska bananer och alltså inte dem som man fryst ner.

 

Söta med banan – mina bästa recept

glutenfria chokladmuffins paleoGlutenfria chokladmuffins

 

glutenfria våfflorVåfflor med nicecream

 

bananbröd veganskt chiaäggVeganskt glutenfritt bananbröd

 

nicecream med mangoNicecream men mango och passionsfrukt

 

bananbröd glutenfritt paleoSuperenkelt bananbröd

 

glutenfria banansconesBananscones med choklad och valnötter

 

mjölkfri bananglass med jordnötssmör och kakaoNicecream med salted caramel sauce

 

svartvinbärsglassNicecream med bär

 

banansconesGlutenfria bananscones

 


Följ mig här

Följa mig gärna för fler tips, recept och inspiration:
Instagram
Facebook
Nyhetsbrev

 

Du kanske även gillar detta

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More