Mug cake

av Cecilia Folkesson
Med ett kylskåp utan mat och två sovande bara hade nöden ingen lag. Skafferiet var desto mer välfyllt som tur var. Och nån gång ska väl vara den första.
Mug cake
1 ägg
1 msk kokosolja
1 msk kokosgrädde
1/2 dl mandelmjöl
1 msk kokosmjöl
1/2 tsk bakpulver
Vaniljpulver
5-10 frusna hallon
Gör såhär: Blanda ihop ägg, kokosgrädde, mandelmjöl, kokosmjöl, bakpulver och vaniljpulver. Smält 1 msk kokosolja i en mugg. Se till att olja in hela muggens insida och häll sen i resterande olja och de frysta hallonen i blandningen. In i micron på full effekt 1,5-2 minuter.

Enjoy!

 

2 kommentarer
0

Du kanske även gillar detta

2 kommentarer

Malin 28 januari, 2014 - 11:04

Hallonmugcake är ju så gott! Med en droppe bittermandelarom i blir den ännu lite bättre

Svara
Anna 28 januari, 2014 - 15:22

Tusen tack! Superbra mellis till barnen, och till mig 🙂

Svara

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More