Lågkolhydratslunch

av Cecilia Folkesson

Lchf-tallrik på Café Viskan, fast utan fetaost. Kyckling, bacon, oliver, avokado, sallad och olja. Dag 2 utan mejerier.

Du kanske även gillar detta

4 kommentarer

LISA 23 oktober, 2012 - 14:07

Mums!
Är lite sugen på att dra ned på mjölkprodukterna rejält men hr liksom idétorka gällande recept! Är van att använda creme fraiche till mycket i matlagningen. Har du några tips?
Och baconets vara eller inte vara? En del äter inte pga nitriten, andra VILL ha nitriten? Är ekologiskt bacon ok om man nu vill äta rent?

Svara
Cecilia Folkesson 23 oktober, 2012 - 15:52

Hej! Visst blir det lite krångligare när man är van vid mejerier. Men kokosmjölk/grädde som bas i grytor och tomatsåser funkar ju. Ska lägga upp en jättegod gryta snart. Håll utkik 🙂
Ang bacon. Jag är anti nitrit. Men just bacon är svårt att hitta utan. Ekologisk bacon innehåller också nitrit, men om man hittar KRAV så är det utan. Men ibland får man se mellan fingrarna. Allt annat man väljer bort får göra att det är ok att äta bacon ibland : )

Svara
Linda - Formfront 23 oktober, 2012 - 20:27

Hej Cecilia!

Tack för en inspirerande blogg. Tack vare dig har jag nu kört LCHF/ Paleo kost i över två månader. Känns som en livstil som är lätt att hålla fast vid:)

Svara
Cecilia Folkesson 23 oktober, 2012 - 21:48

Åh vad roligt att höra!!

Svara

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More