bali folkesson

Helgen ur mobilen: Bali, glutenfritt och jordbävning!?

av Cecilia Folkesson

Äntligen framme på Bali!

Till slut kom vi iväg till Bali! Det var några krångliga månader innan dess. Vårt hus blev avbokat/sålt i sista stund, vulkanen stängde flygplasten ett tag innan vi skulle åka och lite annat smått och gott. Väl påväg blev ett av våra flyg inställt, men det löstes med en natt i Jakarta, för att vår väska sen skulle komma bort (den med alla kläder såklart). Men den kom tillrätta tillslut 1,5 dygn senare, trots att alla tags hade lossnat?! DEN turen!!

 

bali folkesson

På väg mot Bali efter en natt på det konstigaste hotellet någonsin i Jakarta. För att inte tala om Jakartas flygplats?? Vi måste kommit i väg i precis rätt tid för att missa jordbävningen som tydligen var på Java / Jakarta. DEN turen! igen.

 

bali folkesson

3 blonda och bleka killar på plats! Otis tar det här med solskydd på största allvar…

 

bali folkesson

Safety first! Så glad att vi styrde upp bra hjälmar till killarna och släpade med till Bali. Vi transpoterar oss på moppe dagligen och även om vi själva inte kör mycket snabbare än 30-40 kmh kör andra betydligt mer våghalsigt.

 

bali folkesson

Besök på Canggus bästa bageri, Oka´s. Nybakat glutenfritt bröd och massa gluten- och mjölkfria bakverk till Sids glädje! (och min också)

 

bali folkesson

Denna morgonutsikt i stället för snö och slask. ÄLSKA BALI!

 

bali folkesson

Svårt att få barnen att sitta still på restaurang? Man väljer ett matställe med egen lekplats såklart! 

 

bali folkesson

Livsnjutaren!

 

Följ oss på Folkessons Adventures!

Jag har länge planerat att fixa en ny blogg för våra resor. Jag vet att många gillar reseinläggen, men mist lika många ratar dem. Som med koriander. Så nu ligger nya bloggen uppe med massa resetips och bali-uppdateringar.

Vi finns även på Instagram

 

Du kanske även gillar detta

2 kommentarer

Anna 18 december, 2017 - 16:16

Men giiiises vilka hinder ni tog er över! Bor ni i samma hus varje gång? Är det privat man hyr eller vad är ert bästa tips?

Svara
Linda 19 december, 2017 - 08:49

Ser fantastiskt ut!

Svara

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More