Julkalender ceciliafolkesson-bruns products

Lucka 19 – 3 st Ekologiska hårvårdspaket från BRUNS Products

av Cecilia Folkesson

Julkalendern ceciliafolkesson Bruns products

– Presenteras i samarbete med BRUNS Products –

 


Tävlingen är avslutad och luckans vinnare blev Nathalie, Stella och Sandra. Missa inte att vara med och tävla i kommande luckor. Du hittar dem på ceciliafolkesson.se klockan 06:00 ända fram till julafton!


I dagen lucka vinner 3 tävlande varsitt exklusivt hårvårdspaket från BRUNS Products. BRUNS Products gör handgjorda ekologiska hårvårdsprodukter av toppkvalitet och är skapat av två frisörer som tröttnat på alla skadliga kemikalier. Allt tillverkas i deras lilla fabrik i Lund.

De har salonger i Lund och Malmö och har vunnit ett flertal priser för sina naturliga råvaror och genomtänkta miljöfilosofi!

 

Detta innehåller hårvårdspaketen:
Schampo nr 01 – Harmonisk kokos, 330 ml
Ett handgjort schampo som har en varm mjuk doft av kardemumma och exotisk kokos. Produkten innehåller ekologiskt guarmjöl som ger ditt hår volym, samt ekologisk jojobaolja som skyddar känsliga hårbotten och motverkar t ex mjäll.


Balsam nr 01 – Harmonisk kokos, 330 ml 

Innehåller ekologisk avokadoolja som återfuktar och ger näring samt ekologisk aloe vera och E-vitamin som skyddar och ger ditt hår glans.

Hårsufflé nr 14 Syrlig mynta, 250 ml
Handgjord mild hårsufflé som med doft av trolsk mynta blandat med syrligt citrongräs och en gnutta lime. Fördela produkten jämnt över blött hår, föna och ditt hår får en fantastisk volym, eller applicera och låt självtorka. Produkten är så mjuk att den inte märks och ger dig en känsla av nytvättat hår länge!

(Värde ca 980:- /paket)

 

Såhär är du med och tävlar:

Varför ska just du vinna detta exklusiva hårvårdspaket från BRUNS Products?
Skriv ditt motivering i kommentarerna nedan så är du med och tävlar!

Tävlingen avslutas i kväll (19:e december) klockan 23:59 och vinnaren presenteras dagen efter i detta inlägg. Missa inte kommande luckor – de dyker upp 06:00 varje dag fram till julafton! Du kan självklart vara med och tävla igen, även om du redan vunnit en lucka!

Lycka till!

 

Du kanske även gillar detta

122 kommentarer

Agneta lind 19 december, 2017 - 06:29

Jag har så otroligt känslig hårbotten med eksem o klåda. Har testat många schampon men inte detta. Vore en dröm att hitta något som fungerar. Håller och hoppas

Svara
Lina Olsén 19 december, 2017 - 16:02

Jag är gravid och väntar barn i januari. Med ont om tid och två små barn finns inte mycket tid över till sig själv.Att få en vardagslyx som detta vore oerhört härligt! Mer vardagslyx till alla 🙂

Svara
Lina Lundgren 19 december, 2017 - 22:20

Åh detta vill jag så gärna vinna, då efter mitt tredje barn har mitt hår haft en tendens att försvinna. Att få bra produkter till sitt hår kan göra en fin lagom till vår.

Svara
Johanna 19 december, 2017 - 06:34

Jag skulle gärna vilja vinna då jag tycker att det är svårt att hitta bra hårprodukter som är bra för mig och för miljön. Tyvärr så har jag inte hittat något som jag gillar än. Så det skulle vara kul att få testa dessa och se om dom blir min favorit.

Svara
Frida 19 december, 2017 - 06:36

Just hårvård är det jag tycker har varit svårast att hitta ekologiskt. Jag har fortfarande inte hittat något som jag blivit nöjd med, därför skulle jag vilja vinna och testa dessa produkter!

Svara
Anna Östman Andersson 19 december, 2017 - 06:38

Så lustigt! Jag satt precis och googlade på naturlig hårvård och sedan kikar jag in hos dig och det är precis det som är i dagens lucka! Jag skulle gärna vinna paketet som ett led i en giftfri vardag för mig och mina barn.

Svara
Ida 19 december, 2017 - 06:40

Trots min kärlek till simning måste jag medge att det finns det baksidor med att flyta runt i klor 3ggr i veckan och tvätta håret lika ofta. Höstens simpass har gjort mitt hår extremt livlöst. Torrt, med känslig hårbotten och i stort behov av en vitamin-boost. Kokos, jojoba och avokado låter fantastiskt…. Jag hade älskat att få testa dessa produkter!

Svara
Jennie 19 december, 2017 - 06:46

Tränar mycket o duschar ofta, vill ge mitt hår det bästa så det är snyggt o lättskött.

Svara
Sofia 19 december, 2017 - 07:01

Efter en längre tid av stress och obalans i livet ser mitt hår väldigt trött och slitet ut, vilket gör mig väldigt ledsen. Ett lyxigt hårvårdspaket för att reparera både mig och mitt hår vore guld värt!

Svara
Linn 19 december, 2017 - 07:06

Skulle gärna vinna detta paket för att se om dessa produkter kan få bukt med min kliande hårbotten. Att de är helt naturliga och bra för både människa och miljö är ju helt fantastiskt dessutom!

Svara
Frida Eriksson 19 december, 2017 - 07:08

Har snöat in på eko duscholja..hade varit trevligt att få vidga vyerna och testa på andra produkter.

Svara
Frida 19 december, 2017 - 07:09

Jag skulle vinna paketet för att kunna ge det som present till min mamma. Hon har väldigt känslig hårbotten och har svårt att hitta bra produkter som inte kliar och irriterar. Det skulle kännas väldigt bra och kul att kunna ge henne möjligheten att testa dessa produkter och i och med det förhoppningsvis slippa sina besvär. Jag vet att hon aldrig skulle köpa dessa produkter åt sig själv då hon inte tar sig för att söka information om dessa typer av varumärken, vilket skulle göra att det skulle kännas ännu bättre att kunna ge henne dessa hårvårdsprodukter.

Svara
Sophie 19 december, 2017 - 07:12

Detta är drömvinsten! Bruns frisörer gör rena produkter utan att tumma på kvalitén. Dryga produkter som håller vad de lovar. Jag håller tummarna att de blir mina!

Svara
Josefin F 19 december, 2017 - 07:14

Jag har jobbat med miljöfrågor i hela mitt liv, hämtar kraft i naturen och brinner för att inspirera till en aktiv livsstil. Jag får energi av att ge energi, och tränar och instruerar pass flera gånger i veckan. Att få ge mitt hår bra, ekologiska produkter, skulle sätta guldkant på min jäktiga vardag.

Med BRUNS Products i mitt hår,
jag ett livfullt och hållbart hår får.
Att tävla om fina priser är kul,
och vad vore bättre än lite extra vardagslyx så här när det lackar mot jul.

Svara
Ella Estonius 19 december, 2017 - 07:17

För en giftfri vardag, steg för steg!

Svara
Anne Siberg 19 december, 2017 - 07:40

Jag älskar kokos och är så nyfiken på att testa ekologiska hårvårdsprodukter så detta hade varit väldigt kul och spännande att prova.

Svara
Marie 19 december, 2017 - 07:45

Jag tappade mycket hår efter att jag fick barn och jag skulle bli överlycklig om jag vann detta. Mitr hår är i stort behov vårdande produkter utan massa kemikalier. Att det tillverkas i Sverige är ett stort plus 🙂

Svara
Daniela 19 december, 2017 - 07:47

Efter graviditeter, amning och stor viktnedgång är inte mitt hår var det en gång var! Jag skulle gärna vilja ge mitt hår lite(läs mycket) xtra kärlek så att de kan må bra igen!

Svara
carita 19 december, 2017 - 08:00

Skulle vilja ge denna till dottern (13 år) som äntligen börjat att inse vad det finns för skadliga ämnen i “vanligt” schampo.

Svara
Johanna 19 december, 2017 - 08:04

Naturlig hårvård som är bra för både vår egen kropp och inte Insnet miljön är superviktig! Tanken på de mängder gift vi spolar ner är läskig. Jag är ständigt på jakt efter nya alternativ och det skulle vara fantastiskt kul att få testa detta, speciellt då det är lokalt producerat.

Svara
Johanna 19 december, 2017 - 08:06

Åh, jag klippte mig slltid hos Johanna när jsg bodde i Lund. Jsg var så himla nöjd, så nöjd att jag fortfarande, efter snart 10 år, inte har hittat hem där jag boe nu o drar mig för att klippa mig för det blir aldrig lika bra. Gebom vinsten skulle jag få tillbaka lite av känslan av kvalitet igen <3

Svara
Jessica Sundberg 19 december, 2017 - 08:08

Jag har insett att mitt hår inte mår bra av billiga, “vanliga” produkter som ofta säljs till ett lågt pris i butik. Både håret och miljön tar skada. Framtiden ligger i ekologiska produkter. Ju fler som köper och inser detta desto mer kommer också priserna sjunka på sikt. Jag har inte testat just detta märke men är väldigt nyfiken och tror det skulle passa mig bra!

Svara
Cecilia 19 december, 2017 - 08:08

Kära Ceclilia ,

Jag har varit ihop med min underbara man i 30 år , men jag har ett problem..
Han tvättar bara håret med SAMMA schampo som 30 år sedan, köper alltid samma flaska .. Barnschampo det vill säga ..
Så min underbara man luktar som mina barn gjorde för ett flera år sedan …….
Jag hade så gärna lagt mig brevid en man som lukar kardemumma och exotisk kokos.. Vilken dröm! Hoppas denna drömmen kan bli verklighet i 2018

Från en Cecilia till en annan!

Svara
Lisa 19 december, 2017 - 08:27

Ä L S K A R BRUNNS produkter! De är de enda som funkar på min kliande, irriterade hårbotten. Dessutom perfekt till barnens hår. Glad mamma, glada barn. Win-win! 🙂

Svara
Lisa 19 december, 2017 - 08:31

Bra hårprodukter vill man alltid ha .

Svara
Stella 19 december, 2017 - 08:31

Åh, det här ville jag sååå gärna ge till min tonåriga dotter som vill värna om hälsa och miljö men som inte tycker att mina “huskurer” och produkter funkar på henne och därför har gett upp och använder andra, inte så snälla, produkter för utseendets skull.
Dottern fyller dessutom år strax efter jul så det här vore en toppen-present till henne! 🙂

Svara
Cecilia Folkesson 20 december, 2017 - 03:21

Grattis Stella, Du är en av luckans vinnare. Jag kommer maila dig under dagen.
God Jul 🙂

// Cecilia

Svara
Helene 19 december, 2017 - 08:39

Jag har nyss fyllt 50 år. Jag har i ca 25 år haft kort frisyr för jag tycker inte jag har ett hår som passar för långt. I september förra året var jag hos en ny frisör och hon inspirerade mej att spara ut håret. Det visade sej att det var lite lockigt och jag är såååå nöjd att jag har börjat spara ut håret (det växer våldsmt sakta). Nu har det blivit ännu viktigare att vårda håret så därför skulle jag vilja vinna ett av dessa paket.

Svara
Hanna 19 december, 2017 - 08:39

Efter graviditet och amning är mitt hår lite trött. Vore fantastiskt fint med ett helt paket vårdande ekologiska produkter som kan få håret gladare igen!

Svara
Linda 19 december, 2017 - 08:54

Jag använder urtekrams ekologiska produkter men med fint tunt lätt-trassligt hår funkar inte deras balsam så jag skulle gärna testa något annat. Det här fina tunna lätt-trassliga håret sitter på huvudet av en rätt sliten ensam tvåbarnsmamma som ska jobba hela julen så ett paket med lite lyx skulle inte alls sitta fel 😀

Svara
Linnéa 19 december, 2017 - 08:54

Jag har letat efter rätt produkter till mitt hår i evigheter känns det som, aldrig hittat rätt. Senast köpte jag från Derm Organics och trodde jag var rätt ute, men så var tyvärr inte fallet… Köpte sedan provflaskor från Bruns och blev förälskad direkt, aldrig varit med om bättre produkter, nästan overkligt! Men nu står jag med 3 riktigt stora fulla flaskor från Derm Organics som jag inte längre varken vill eller kan använda, vet inte heller vad jag ska göra av dem… Och inte heller har jag råd med fullstora från Bruns på grund av mitt misstag. Så detta hade varit mer än fantastiskt att få vinna!

Svara
Gabriella 19 december, 2017 - 08:56

Jag jobbar som frisör så förutom att försöka hitta bra produkter som kan tämja mitt hår (som frisör färgar man och bleker sitt hår gaaanska så ofta, för att man kan haha) så är det minst lika svårt att hitta bra produkter som väntar om både naturen men också ser till människorna som jobbar med dessa produkter.
Verkar vara riktigt bra produkter skulle vara kul att se hur dom är!

Svara
Emma B 19 december, 2017 - 08:59

Jag har använt ekologiska hårprodukter i flera år, skulle bli så glad över att vinna det här och kunna ge till min mamma i julklapp! Vill få henne att börja ta hand mer om sig själv och sin kropp, men hon tycker fortfarande att ekologiska hårprodukter är lite för dyra, så det här hade varit perfekt! <3

Svara
Petra 19 december, 2017 - 09:00

Använder själv detta schampoo och även hårsufflen de är helt fantastiska, bästa produkterna för håret. Hade velat vinna detta kit till min vän Anna som lider av torr hårbotten och besvär. Tror detta hade passat hon perfekt. Vill ju att alla ska upptäcka dessa produkter.

Svara
Olsson 19 december, 2017 - 09:05

Jag har halvlångt och ganska tjockt hår. Provade för ett tag sedan några olika ekologiska hårprodukter som tyvärr inte motsvarade mina förväntningar och jag tröttnade så småningom på att leta. Men nu blev jag verkligen sugen på att testa igen. Eftersom jag själv bor nära både Lund och Malmö skulle jag gärna använda både salong och butik i framtiden om produkterna känns bra! 🙂

Svara
Charlotte 19 december, 2017 - 09:15

Mitt hår skulle verkligen vilja vinna! Efter utbrändheten har mitt hår inte kommit ifatt och skulle behöva ordentlig omtanke o en rejäl boost!

Svara
Nathalie 19 december, 2017 - 09:19

Jag vill vinna för att äntligen få tummen ur och prova ekologisk hårvård. Jag har länge tänkt att det är dags att ge sig på ekologiska hårvårdsprodukter men har av någon anledning dragit mig för det. Jag ser det här som ett ypperligt tillfälle och märket verkar toppen.

Svara
Maria 19 december, 2017 - 09:41

Åh ett nytt ekomärke för mig. Trodde jag hade koll på alla. Att få en fantastisk volym på det nordiskt tunna håret låter lockande!

Svara
Birgitta 19 december, 2017 - 09:41

Jag skulle vilja vinna detta hårvårdset då jag använder ekologiska produkter till min hud, men ej börjat med EKO till håret. Detta verkar vara superbra produkter med mycket bra innehåll. Det vill jag gärna vinna så jag får prova Ekologiska produkter även till mitt hår.

Svara
Sandra 19 december, 2017 - 09:51

Åh! Jag har börjat kemikaliebanta då jag blivit sjuk i utmattningssyndrom och tror det stor orsak till därför man blivit så stresskänslig, har sett om även små nivåer tungmetaller i kroppen på min hårmineralanalys och vill börja 2018 på bästa sätt och vara snäll mot mig själv och min kropp! Håller tummarna, bor i karlstad och aldrig hört talas om märket så väldigt nyfiken!

Svara
Cecilia Folkesson 20 december, 2017 - 03:30

Hej Sandra!
Du är en av luckans vinnare. Kommer maila dig under dagen 🙂

God Jul!
// Cecilia

Svara
Mio 19 december, 2017 - 10:02

Åh, vilka fantastiska produkter! Vill inte ha schampon som inte är ekologiska med massa konstiga tillsatser och onaturliga dofter att smörja in håret med. Efter en graviditet och nu nio månaders amning, har gjort mitt hår torrt och sprött och i behov att lite naturligt vårdande produkter!

Svara
Kajsa 19 december, 2017 - 10:29

Hej! För mig är det superviktigt att mina värderingar speglar sig i mitt konsumtionsmönster. Därför försöker jag alltid välja ekologiskt både för insida och utsida kropp, för att inte glömma knopp! Jag skulle vilja unna mitt hår lite extra lyx i vinter då det har börjat tendera på vinter depprission☺️ Kram!

Svara
Lovisa 19 december, 2017 - 10:37

Hej! Jag vill vinna för att jag har aldrig testat ekologiska hårvårdsprodukter förut och det skulle vara jättespännande! Tror verkligen på idén!

Svara
Elin A 19 december, 2017 - 10:39

Att få volym i ett skandinaviskt flygigt hår är verkligen en utmaning för mig. BRUNS hårsufflé låter otroligt spännande att få testa. Att den sedan är handgjord i Sverige och innehåller noga utvalada ingredienser måste vara den bästa bonusen.
Jag håller tummarna!

Svara
Elin 19 december, 2017 - 10:49

Åh, älskar kokos! Har länge önskat få bukt med min torra kliande hårbotten och mitt otroligt slitna hår.
Att dessa produkter dessutom är eko och utan skadliga kemikalier är ju kanon!

Svara
Sara 19 december, 2017 - 10:57

Jag jobbar stenhårt utifrån mina förutsättningar för att rena min kropp från alla håll och kanter. Att få testa ett ekologiskt hårkit och förhoppningsvis kunna få lite liv i mitt flygiga skandinaviska hår (inte helt säker på att jag tror att det fungerar 😉 ) hade varit fantastiskt. Dessutom vore schampot guld att testa för min sambo som har stora problem med sin torra, flagiga hårbotten.

Svara
Julia 19 december, 2017 - 11:02

Jag skulle vilja vinna dessa produkter för att det låter som att de skulle passa mig perfekt: har känslig hårbotten och tunt hår som är svårt att få volym i! Skulle vara spännande att få testa nya produkter och särskilt om de funkar, att äntligen hitta rätt i eko-djungeln!

Svara
Madeleine 19 december, 2017 - 11:06

Jag har testat oräkneliga eko-produkter för håret och med en kräsen hårbotten och flygigt hår är det inte lätt att hitta rätt, särskilt inte med en studentbudget. De skulle betyda oerhört mycket för mig att få chansen att vinna bronsprodukter då de verkar helt fantastiska och kanske kommer jag slippa sved och klåda under 2018?

Svara
Madeleine 19 december, 2017 - 11:12

Det skulle vara guld värt att vinna detta hårvårdspaket! Jag har stora problem med schampon då jag har så otroligt känslig hud och hårbotten. Jag har eksem och är mycket torr, så fort jag duschar med schampo blir mitt hår först extremt torrt och det kliar och svider, och redan samma kväll eller dagen efter blir hår botten mycket flottig samtidigt som det flagar massvis med hud.
Detta har gjort att jag för det mesta tvättar mitt hår med enbart vatten (för jag har testat alla möjliga metoder och schampon men inget har fungerat) och det skulle vara så spännande att testa dessa produkter och se om de skulle fungera för mig!
Om produkterna inte fungerar bra för mig skulle jag ge bort dem till min syster för det är hon värd, och det skulle inte kännas bra att bara slänga.

Svara
Sara 19 december, 2017 - 11:16

I somras fick jag cellgiftsbehandling och tappade allt mitt hår. Nu växer håret så det knakar och jag är så glad för min lilla kalufs! Den senaste tiden har jag funderat mycket på vad jag äter, men också vad jag tvättar mig med och smörjer mig med. Nu börjar mitt hår om från början, och jag vill bara använda sånt som är bra, både för min egen och för miljöns skull. Skulle gärna vilja testa Bruns produkter! Även på resten av familjen!
Kram Sara

Svara
Ida /guiltfree_living 19 december, 2017 - 11:17

Jag använder bara ekologisk hårvård men som student blir det dyrt, vilket gör att kokosolja och äppelcidervinäger blir använt frekvent som substitut. Därför skulle det kännas extra lyxigt att få använda hårvårdsprodukter som är riktigt bra och dessutom luktar gott, och är välgörande!

Svara
Isabelle 19 december, 2017 - 11:21

Tittat på dessa produkter innan men inte blivit av att jag köpt. Nyfiken på att testa. Hört mycket bra om dom. Hade passat fint till sig själv i julklapp 😉 God jul!

Svara
Gerda 19 december, 2017 - 11:23

Jag har känslig hy, tål inte parfymer och konserveringsmedel- och Bruns schampo är det bästa ekologiska jag någonsin prövat! Jag har fått byta ut all kropps- och hårvård för att se till att min hy inte reagerar negativt. Hittills jag har jag prövat deras nr 3- men är mycket nyfiken på det med doft!

Svara
Charlotte 19 december, 2017 - 11:30

En perfekt julklapp till min man som har eksem i hårbotten. Tror schampot o balsamet skulle läka och göra underverk. Hårsufflen får bli min dottersjulklapp. Tror och hoppas att de delar dessa julklappar med hela familjen. Gillar verkligen att det är närproducerat, helt naturliga och ekologiska

Svara
Lise-Lotte Larsdotter 19 december, 2017 - 11:43

Mitt torra trötta slitna hår är i behov av riktigt skonsam vård. Är nyfiken på ekologiska produkter!

Svara
Nathalie Gustafsson 19 december, 2017 - 11:46

WOW! Vilken Jackpot! Älskar människor som bryter mönster och som går sin egen väg, och produkter som är tillverkade med kärlek och omtanke. Det skulle vara helt fantastiskt att få vinna det här paketet då jag har så torrt och sprött hår att det skulle behöva naturliga ämnen och vårdande shampo (på riktigt!). Jag skulle givetvis dela med mig till min goa sambo som har jätteproblem med sin mjälliga hårbotten, han har behandlats med Betnovat hur länge som helst men tyvärr säger ju sjukvården inget om att byta shampo. Kanske det här skulle bli en nystart för oss bägge? Vi är ganska nya på ekologisk tvål och hudlotion och försöker implementera ekologiska och certifierade produkter i vårt hem så det här hade varit superskoj! En jackpot! för hela familjen!

Svara
Cecilia Folkesson 20 december, 2017 - 03:15

Grattis Nathalie, du är en av vinnarna i dagens lucka. Jag kommer maila dig under dagen.
God Jul/

//Cecilia

Svara
Matilda 19 december, 2017 - 11:48

Detta är superbra produkter som jag gillar av flera skäl: bra för mitt hår, bra för miljön och doftar underbart! Jag håller tummarna för en tidig julklapp

Svara
Maud 19 december, 2017 - 11:55

med en ömtåliga hårbotten vill jag använda så naturliga produkter som möjligt

Svara
Noelle 19 december, 2017 - 13:10

Jag förtjänar att vinna eftersom jag ALDRIG prioriterar mitt eget välbefinnande högst. Barnen står överst på listan och därefter min man. De får bara de bästa produkterna på marknaden (ekologiskt, kravmärkt, rättvisemärkt, utan tillsatser osv) och hemlagad mat från grunden med massor av kärlek tillsatt ♡

Svara
Malin Svensk Björck 19 december, 2017 - 13:15

Jag har haft stora problem med klåda och sår i hårbotten. Gick över till naturliga produkter och det blev bättre.
Men inte helt bra och jag har inte lyckats hitta nåt som vårdar håret så bra. Det blev torrt och slitet och för en vecka sen fick jag klippa av 1,5 dm.
Inte kul!
Hoppas på att få testa dom här produkterna och få ett fint hår och frisk hårbotten.
Som obotligt sjuk tar kroppen mycket stryk och det krävs lite extra för att få den att må så bra det går.

Svara
Sara 19 december, 2017 - 13:38

De här produkterna är mina absoluta favoriter! Jag har i många år letat och testat igenom flera olika ”naturliga” schampon och balsam men inte känt mig nöjd, förren jag stötte på dessa!! Så bra och mitt hår och hårbotten mår superbra! Jag vill gärna vinna detta kit så jag och familjen kan fortsätta använda dessa plus att den nya produkten har jag inte testat ännu, vilket skulle bli ett stort plus att få göra det!
Som student nu i juletid får jag lägga mina pengar på barnen och familjen, så med en vinst skulle ju även jag få bli bortskämd! 🙂

Svara
Josefin 19 december, 2017 - 14:06

Har en sjukt dålig hårdag och är i stort behov av att få hjälp med mitt vintertrötta och smått deppiga barr till hår. Det låter fantastiskt med en giftfri uppfräschning. Ropar därför så högt jag kan HJÄLP!!!!

Svara
johannahallondoft 19 december, 2017 - 14:20

Älskar deras produkter! Deras produkter och deras schampon är de enda produkter som jag kan använda utan att få allergi av! Med en tunn mammaplånbok så köpte jag schampo från ett annat märke och nu har jag fått röda kliande eksem i hårbotten igen. Jag blir tokig Behöver dessa produkter igår hoppas på tur!

Svara
tova 19 december, 2017 - 14:42

Är lite trött på att alltid köpa det som är på rea, känslan av ett bra shampo är oslagbar…Och hårsuffle låter väldigt spännande.

Svara
Sophie 19 december, 2017 - 14:44

Jag klipper mig hos en suveränt trevlig och bra ekologisk frisör i Göteborg och hon har bland annat produkter från Bruns i sitt sortiment i salongen. När jag varit där för att klippa mig har hon tvättat och stylat håret med deras produkter. De doftar underbart och är så fina och sköna att använda! Jag älskar naturliga hud- och hårvårdsprodukter och skulle väldigt gärna ha deras grejer hemma. Jag har bara inte fått tummen ur och köpt dem! Jag har testat mig igenom ett stort antal produkter och lagt mycket pengar på olika naturliga schampon och balsam… ibland har de inte funkat o då har jag fått köpa något nytt. Så det vore rättvist att jag får lite gratisprodukter tycker jag 😉

Svara
Anna 19 december, 2017 - 14:45

Jag skulle vilja vinna detta paket åt min mamma som alltid har problem med sin hårbotten, detta låter som väldigt bra produkter för henne. Hon hjälper mig med så mycket, så det vore roligt att vinna henne något fint!

Svara
Victoria 19 december, 2017 - 14:59

Åh jag har hört så mycket gott om deras produkter, har dock aldrig vågat köpa dem då de kostar endel och jag är rätt känslig i hårbotten och mot starka parfymer. Skulle bli superglad om jag vann och äntligen få prova dem. Älskar att de är helt naturliga. Har nyligen bytt ut alla hudvårdsprodukter och duschcreme mot helt naturliga produkter och var just på väg att byta ut mina hårvårdsprodukter till naturliga. Har kört Balsammetoden i snart 2år på mer vanliga balsam och då är nästa infart ekologiska och helt naturliga hårvårdsprodukter, har bara väntat på att använda upp allt balsam jag har haft hemma så skulle passa perfekt om jag fick testa dessa nu. 🙂

Svara
Klara 19 december, 2017 - 15:13

Varit så nära att klicka hem dehära.
Kanske har de håret en del att lära.
Tappat ganska mycket hår på grund av stress. Kanske nu mitt hår inte behöver va en mess.
Giftfritt och goda ingredienser skulle nog göra mitt hår gott.
Kanske är det min tur att vinna denna lott?

God jul!

Svara
Björn 19 december, 2017 - 15:14

Jag vill vinna detta hårvårdspaket för att ge till min underbara fru i julklapp. Hon gillar allt som är ekologiskt, miljövänligt och har bra innehåll. Vore jättekul att få ge henne denna fina julklapp så även håret får en dos av EKO-vänlighet.

Svara
Anna 19 december, 2017 - 15:30

Mitt stora barr tenderar att se ut som en enda stor ofrivillig dreadlock efter några dagar. Det skulle vara kul att testa något nytt och se om jag kan få bukt på locken!

Svara
Gricelda 19 december, 2017 - 15:43

Det skulle vara en underbar dröm och vinna dessa exklusiva hårvårdspaket eftersom jag skulle vilja testa produkter som är bra mot miljön och mitt hår utan alla farlig kemikalier utan endast naturliga oljor då mitt hår är ganska slitet och kan behövas repareras och få n ny härlig glans!

Svara
Lykke 19 december, 2017 - 15:45

Sitter just nu och har ett litet break i tentaplugget inför kommande tenta i början på nästa år. (Med andra ord, plugg hela julen…). Jag kikade in här på din blogg för att låta ögonen vila på någonting annat och blev genast väldigt sugen på att vara med och tävla om detta drömpaket. Detta är någonting jag verkligen behöver men som jag inte riktigt har råd med såhär i juletider, som student dessutom. Mitt livlösa och torra hår behöver näring och kärlek från naturen – någonting jag är övertygad om att dessa produkter kan ge. Det hade varit en ynnest att vinna detta till mig själv, det hade definitivt givit mig en stor dos motivation och glädje till plugget under jul. Kram.

Svara
Hanna 19 december, 2017 - 16:19

Skulle vara väldigt roligt att få testa dessa produkter för jag har väldigt mycket problem med torr hårbotten samt eksem och har ännu inte hittat/ provat någon produkt som inte innehåller onödiga kemikalier samt att dom fungerar och hjälper så det blir bättre.

Svara
Margit 19 december, 2017 - 16:20

Sambons hår är dessvärre katastrof sen vi bytte till ekologisk hårvård. Trots att åren går och vi testat en hel del olika schampon så är det ingen som vart en vinnare innan. Har hört så mycket gott om Bruns hårvård så hoppas verkligen detta skulle få bort hans mjäll och dessutom ingår det snyggt svall produkter åt mig själv.

Svara
Sanna 19 december, 2017 - 16:32

Försöker tvätta håret så sällan som möjligt, men när jag väl gör det förtjänar det det bästa! Just nu står jag i valet och kvalet om jag ska klippa av mitt långa hår eller inte, kanske en ny produkt kan göra susen!

Svara
Annelie 19 december, 2017 - 16:34

Vill gärna vinna dessa produkter, då jag gärna vill prova EKO produkter. Skulle göra underverk med mitt mycket torra hår.

Svara
Carola Ohlsson 19 december, 2017 - 16:44

Pga flera autoimmuna sjukdomar har jag de senaste åren förändrat min livsstil, allt för att må så bra som möjligt, handlar bara ekologiskt både i mat o annan vård av mig själv. Skulle vara kul att vinna o prova dessa produkter kanske blir de de nya för mig. God jul

Svara
Maria 19 december, 2017 - 16:49

Åh detta är en drömvinst! Jag har precis fött mitt andra barn och sedan min första graviditet har jag velat använda så naturlig hårvård som möjligt. Jag bor i Lund och har fått prova på de härliga produkterna i samband med klippning på Bruns salong men tyvärr har ekonomin satt stopp för att köpa dem. Det hade varit underbart att vinna dessa rena och ekologiska produkter så att bebis inte får i sig en massa kemikalier från mig via amningen. Håller alla tummar och tår!

Svara
Lisette Johansson 19 december, 2017 - 17:02

Har tunt och fint hår med en hårbotten sl. ALLTID kliar. Så produkt för känslig hårbotten hade kanske funkat!

Svara
Elise 19 december, 2017 - 18:01

Mitt hår behöver mer vård plus att jag fyller 30 imorrn så krisen är ett faktum

Svara
Marike Wikström 19 december, 2017 - 18:06

Hårsufflé –
vad är de’
Nu har du lyckats mig fresta
så jag detta vill testa!

Svara
Camilla 19 december, 2017 - 18:29

Jag har psoriasis, och hårbotten blir så torr och kliande, speciellt på vintern. Hoppas dessa produkter skulle passa mig!

Svara
Anna viktorsson 19 december, 2017 - 18:29

Mina barn har lika känslig hud som jag.
Köpte bruns produkter o natt blev till dag.
Nu börjar flaskorna hemma att sina.
Åhh vad jag önskar att dessa blev mina!

Svara
Anna 19 december, 2017 - 18:41

Jag har ett hår och en hårbotten som är helt körda efter att min skördkörtel har mått dåligt under hösten. Nu behöver håret en nystart!

Svara
Anna 19 december, 2017 - 18:48

Mitt hår är som en kråkbo så fort det inte är nykammat, jag har dessutom inte färgat eller blekt sedan okt förra året för att se om det blir bätte. Bytt produkter, köpt dyrt osv. Men det blir inte så där fint igen som det varit. Är detta var jag letar efter???

Svara
Lisbeth Nilsson 19 december, 2017 - 18:55

Jag skulle gärna vilja vinna dessa produkter eftersom jag har svårt för att använda andra produkter eftersom jag får klåda i hårbotten

Svara
Johanna Frida 19 december, 2017 - 18:56

Jag skulle verkligen behöva vinna för jag är en kvinna som inte längre har ett hår som en gudinna utan snarare som en kliande trollkvinna. Låt mig få rensa kemikalier bort och låt mig åter få glänsa! Låt mig åter få ett hår med fluff!

Svara
Erika 19 december, 2017 - 19:13

låter som fantastiska produkter! Skulle med stor glädje testa dessa på hela familjen, för att vi vill vår huds och vår miljös bästa. För oss vore det ett steg i rätt riktning mot målet att minska på kemikalier.

Svara
Erika 19 december, 2017 - 19:32

Ekoprodukter har länge varit en självklarhet för mig, men har aldrig riktigt fastnat för något märke som passar mitt hår så bra – antagligen för att jag endast har råd att köpa de billigare alternativen. Har alltså aldrig testat produkter från Bruns, men hoppas få möjlighet att göra det nu. Återfuktning och volym är precis vad mitt torra hår behöver.

Svara
Linda 19 december, 2017 - 19:36

Använder alltid ekologiskt schampo och balsam men aldrig provat detta märke ! Så att få göra det genom en vinst från dig hade varit toppen ♡

Svara
Åsa 19 december, 2017 - 19:49

Wow! Låter som underbara produkter verkligen! Vill gärna prova dem alla, kul att få vinna och sedan fortsätta använda toppengrejer, för bra hår, miljö, lyckokänsla mm.

Svara
ERICA 19 december, 2017 - 20:01

Mitt tunna hår säger absolut inte nej till volym! Speciellt nu på vintern när det dessutom är elektriskt också Att produkterna är ekologiska och gjorda av kunniga frisörer känns verkligen som win-win!
Jag håller tummarna ✊

Svara
Marie 19 december, 2017 - 20:06

Jag vill ge den till min älskade syster som haft en tupp period och detta är mitt julrim till henne:

Här får du en gåva av glansig karaktär
för att jag håller dig så vansinnigt kär.
Jag vet att du älskar juveler och guld
dyra nog för att sätta mig i livslång skuld.
Men min present är ett gott alternativ,
perfekt att använda inför kommande helgers ljuva nattliv.
Så applicera och njut, tomten vill höra ett glädjetjut!

Svara
Annika 19 december, 2017 - 20:11

Bruns hårvårdsprodukter jag vinna vill,
jag tror på mjukhet, glans och lite till.
Ekologiskt och rent är min melodi
inget kemiskt och konstlat skall finnas däri.
Så skönt att använda något äkta och bra,
hoppas jag får njuta av dem framöver var da’

Svara
Anna 19 december, 2017 - 20:19

Herre jösses så härligt och lyxigt det hade varit att vinna dessa produkter, till oss och våra krulltottar. Håller tummarna! ❤️

Svara
Emely 19 december, 2017 - 20:20

Wow, vilken toppen vinst!!
2017 kom med världens storm, kropp & hår är slitet och ur form. Eksem och torrt hår- inte bra kvalité. Men jag är säker på att detta härliga kit får hela mig att le! Ha det gott!

Svara
Therese 19 december, 2017 - 20:23

Låter som bra produkter 🙂 har blivit så petig med ingredienser i produkter det senaste men det här är helt i min linje. Skulle verkligen bli så glad om jag skulle vinna. Mitt hår behöver det 🙂

Svara
Hampus 19 december, 2017 - 20:25

Perfekt för mig & min familj som vill undvika onödiga & hälsofarliga kemikalier i största mån!

Svara
Sofie 19 december, 2017 - 20:27

Efter en graviditet & amning i nio månader är håret inte detsamma längre & hade verkligen behövts stärkas med dessa produkter!

Svara
Erica 19 december, 2017 - 20:30

Perfekt för mig som försöker använda så många naturliga produkter som möjligt! Extra viktigt är det när de handlar om produkter som används kontinuerligt & som huden “utsetts för” eftersom de är kroppens största organ & även schampo & balsam tas upp av kroppen

Svara
CeciliaWiberg 19 december, 2017 - 20:33

Hade så gärna provat dessa hårprodukter nu när jag är gravid med mitt andra barn! Hade så torrt och livlöst hår under förra graviditeten och under tiden jag ammade!

Svara
Christina 19 december, 2017 - 20:42

Hej!
Om jag skulle vinna, skulle jag dela vinsten med mina två barn. Jag tror att goda vanor börjar tidigt och försöker i största mån som det går att köra ekologiskt och kemikaliefritt hemma. Jag hoppas att när de blir stora tänker de inte ens på det, dom gör bara det bästa valet utan att blinka… Dessa produkter skulle betyda ännu ett steg i rätt riktning för oss!!
Kram!

Svara
Amanda 19 december, 2017 - 20:47

Mitt hår har inte hämtat sig än sen sommarens saltvatten och solblekning, blir inte bättre av det kalla vädret och mössa på och av!

Svara
Alexandra Dahlberg 19 december, 2017 - 20:48

Jag testade dessa produktr hos min frisör här i Gbg och de var helt fantastiska. Tyvärr hade hon ingen till salu just då sen dess har jag suktat efter dem. Så nu hoppas jag på årets bästa julklapp till mig själv 🙂

Svara
Jenny R 19 december, 2017 - 20:54

Med tanke på min hälsa och miljön runtomkring försöker jag byta ut alla produkter till eko så det vore riktigt kul att få prova dessa produkter.

Svara
Sara 19 december, 2017 - 20:57

Jag hade velat vinna för jag har letat länge efter ett bra, ekologiskt schampo och blev väldigt nyfiken på detta! Hade varit så fantastiskt att hitta ett schampo som inte bara fungerar för miljön utan också för mitt kräsna hår 🙂

Svara
Lina 19 december, 2017 - 21:04

Fick en bebis förra året och då gick mitt hår från gravidglow till katastrof…. Nu väntar vi på ett litet syskon och jag skulle verkligen behöva produkter som dessa för att kunna stärka håret från djupet, och för att förhoppningsvis få behålla lystern när bebisen är här! 🙂

Svara
Jennie 19 december, 2017 - 21:11

Vore ren lycka för mitt hår att få testa produkterna. Älskar att träna,vilket tyvärr sliter på håret. Har inte hittat rätt mirakelkur ännu. Avokado, kokosolja och jojobaolja låter som rena supervitaminbomben.

Svara
Jonna 19 december, 2017 - 21:12

Åh så innerligt gärna jag skulle vilja vinna detta! Efter att i flera år dragits med fruktansvärda eksem på händer och fötter visade det sig att jag är superallergisk mot vissa konserveringsmedel i diverse hår, hud och städprodukter! Måste nu kontrollera allt jag kommer i kontakt med för att slippa eksem! Dessa hårprodukter har jag sååå länge velat prova men hittar inte vart jag får tag på dem, därför önskar jag av hela mitt hjärta att vinna dessa!
OBS! Akta er för methylizotiazolinone och methylchloroisothiazolinone, dessa konserveringsmedel är extremt allergiframkallande! Finns även i barnprodukter! Undvik till varje pris! Det är INTE roligt att bli allergisk.

Svara
Åsa 19 december, 2017 - 21:53

Både jag och mitt hår skulle verkligen bli så tacksamma om jag vann dessa produkter. Tränar nästintill dagligen, simträning, löpning, cykling och styrka och jag även med i stallet med dottern, där hästdoften sätter sig fast i både kropp och hår. Badmössor, hjälmar, vinternsmössor och dessa hårtvättar med föning efter , sliter på håret. Har svårt att hitta någon bra produkt till mitt hår som funkar. Min känsliga hårbotten kräver sitt också. Hoppas få testa detta hårkit och se om håret kanske kan få glänsa till också.

Svara
Agneta 19 december, 2017 - 22:01

Har mer o mer gått över till naturliga produkter som oxå är bra för milön. Ännu inte hunnit testa dessa produkter. Handgjorda låter fantastiskt bra!!

Svara
Mirna 19 december, 2017 - 22:17

Åh vilka härliga produkter! De låter helt underbara! Jag har lidit av supertorr och extremt könslig hårbotten så himla länge! Är sugen att prova dessa, ingredienslistan verkar himla bra! Och doft av kokos! Underbart! 🙂

Svara
Anna 19 december, 2017 - 22:26

Jag vill vinna för att jag länge varit nyfiken på Bruns produkter. Jag har svårt att unna mig fina saker till mig själv, så detta skulle glädja mig enormt

Svara
Fadia 19 december, 2017 - 22:40

Härlig lyx jag så gärna vill ha men som alltid hamnar längst ner på listan över saker jag verkligen behöver, bråkar lite med plånboken och den vinner dessvärre oftast. vinner jag grejerna slipper vi bråka om saken och jag kan bara njuta av det lilla extra.

Kram Fadia.

Svara
Ida 19 december, 2017 - 22:43

Detta är mitt favorit schampo! Min hårbotten är torr och känslig och jag har provat mycket men detta tvättar rent utan att torka ut hår och hårbotten. Det doftar ljuvligt och håret blir mjukt och härligt. Hade gärna velat vinna detta paket 🙂

Svara
Elin Gunnarsson 19 december, 2017 - 22:52

Hör hört mycket om att det är stor skillnad på ekologiska hårvårdsprodukter och icke-eko, skulle så gärna vilja testa!! Mitt hår behöver det efter en turbulent höst med stresstermin på universitetet, förändring och ensamhet. God jul!

Svara
Louise 19 december, 2017 - 22:54

Mitt barr idag ingen kärlek får
Men bra och snälla produkter förtjänar mitt hår
Jag skulle vilja vinna produkter som ger vardagen och håret extra glans

Svara
Jessica 19 december, 2017 - 23:48

Fet hårbotten, döda, knastrigt torra längder och toppar,
Letat efter någon slags balans,
Kanske är det i dessa produkter den fanns

Svara
Jennie 19 december, 2017 - 23:57

Jag har länge varit nyfiken på bra och naturliga produkter och känner mig nu redo att ta steget. Med en ibland krånglande hårbotten känns detta helt perfekt!

Svara
Ester 20 december, 2017 - 02:18

Mitt hår efter sjukdom är slitet och tråkigt.
Men med lite hjälp av Bruns hade det inte varit så pjåkigt.
Fira jul med svalligt glans
Med deras schampoo och balsam som instans.
Hej då hår utan liv
Nu firar vi in julen med flera kliv

God Jul!

Svara

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More