Julkalender ceciliafolkesson vanbruun

Lucka 24 – Pärlörhängen från VANBRUUN.COM

av Cecilia Folkesson

Julkalender ceciliafolkesson vanbruun

– Presenteras i samarbete med VANBRUUN.COM –

 


Tävlingen är avslutad och luckans vinnare blev Jessica! Missa inte att vara med och tävla i kommande luckor.
Du hittar dem på ceciliafolkesson.se klockan 06:00 ända fram till julafton!


I julkalenderns sista lucka tävlar du om ett par pärlörhängen från VANBRUUN.

VANBRUUN.COM är mest kända för sina förlovningsringar och diamanter men de erbjuder även smycken för många olika tillfällen. Nu har du chansen att vinna ett par pärlörhängen med akoyapärlor med hänge i 14K gulguld till ett värde av 1 500 kr!

 

Såhär är du med och tävlar:

1. Vem skulle du vilja ge dessa pärlörhängen och varför? (Motivera ditt svar i kommentarerna nedan.)
2. Följ VANBRUUN på Instagram för extra vinstchans!

Tävlingen avslutas i kväll (24:e december) klockan 23:59 och vinnaren presenteras imorgon i detta inlägg. Du kan självklart vara med och tävla igen, även om du redan vunnit en tidigare lucka!

Lycka till!

 

Du kanske även gillar detta

51 kommentarer

Charlotte Ekström 24 december, 2017 - 06:18

Som den pärla jag själv är, ska jag så klart klä mig i pärlor!
En julklapp till mig själv!
God jul!

Svara
Sofia 24 december, 2017 - 06:31

Jag skulle faktiskt unna mig dessa själv. Fick mina hål i öronrn i 7-årspresent och vi insåg ganska snart att allt annat än guld orsakade klåda och blödande örsnibbar tyvärr :/ detta har gjort varje nytt par örhängen till en investering så mitt smyckesskrin såhär 20 år senare är mycket begränsat. Dessa godingar vore guld värt (hehe) att få som tillskott i skrinet! God jul!

Svara
Lisa 24 december, 2017 - 06:33

Dessa vackra örhängen vill jag ge min dotter en fin julklapp när hon kommer hem från sin långa resa.

Svara
Gricelda 24 december, 2017 - 06:54

Jag skulle ge dessa pärlörhängen till min enda akrylpärla som existerar i världen och det är min tonårsdotter som dessutom fyller år idag!
Den senaste tiden har varit otroligt svårt och jobbigt för alla i familjen med tank på problem med maten eftersom hon tappat hoppet över att bli frisk från sin ätstörning fast idag är det julafton och jag vet att hon kommer att bli frisk,
då jag litar fullständigt på att min enda levande pärla som står ut med sina fyra bröder kan behöva något annat att tänka på samt muntras upp!

Svara
Jenny R 24 december, 2017 - 06:58

Jag skulle vilja ge de vackra pärlorna till en vacker vän som stöttat mig i vått och torrt. Hon är värd alla pärlor i världen.
God jul!

Svara
Julia 24 december, 2017 - 07:26

Jag vill gärna ge dem till min mamma som är en riktig pärla som alltid finns där för oss alla 9 barn! Hon unnar sig aldrig något själv så jag vill gärna ge henne något fint utöver julklapparna

Svara
Malin J 24 december, 2017 - 07:47

Vi ger bara julklappar till barnen det blir väl bra?”
Och så röstade vi och vann gjorde sidan “ja”.
Så nu blir det inga julklappar till mig
– inte en endaste pytteliten grej.
Men i smyg skriver jag nu min önskelista till dig som du ser,
jag drömmer om att få EN julklapp – jag behöver inte fler.
Speciellt när det är Drömklappen med stort D
då skulle jag också inifrån och ut bara le!
En par ljuvliga VANBRUUN-örhängen vore verkligen drömmen för mig
och pärlor i öronen skulle göra mig till världens gladaste tjej

Svara
Jessica 24 december, 2017 - 07:55

Jag äger inga pärlor så detta skulle vara perfekta julklappen till mig själv. Har bestämt att sätta mig själv mer i första rummet under 2018 och detta är väl ett första steg att våga ge något till sig själv!

Jessicasundberg72 på instagram!

Svara
Cecilia Folkesson 26 december, 2017 - 01:01

Stort grattis Jessica!
Du är luckans vinnare.

Jag kommer maila dig under dagen.
God Jul, Hälsningar Cecilia

Svara
Åsa 24 december, 2017 - 07:57

Ett pärlor i öronen passar till allt, både vardag och fest. Jag skulle vilja vinna de för jag har inga riktigt fina örhängen att sätta i mina öronsnibbar.

Svara
Frida 24 december, 2017 - 08:09

Jag skulle ge dessa fina pärlor till mig själv och mina tjejer,
de gillar också fina grejer.
Att få blinga sina öron lite extra mycket, blir inte svårt med detta fina smycket!
God jul önskar jag dig,
och håller tummarna för mig;)

Svara
Johanna 24 december, 2017 - 08:33

Jag skulle vilja ge dessa örhängen till min syster som precis är färdigutbildad socionom. Hon har kämpat hårt med sin utbildning och förtjänar verkligen dessa örhängen. Hon skulle bli så glad över dessa.

Svara
tova 24 december, 2017 - 08:45

Min fina kusin! Hon är den som står mig närmast och finns alltid där för mig fast vi har ett helt land mellan oss, 23 timmar på tåg skulle det ta från lund till kiruna om vi skulle fira julen ihop. Nu blir det inte så men jag skulle gärna skicka henne en riktigt fin present

Svara
Louise Josefin 24 december, 2017 - 08:50

Jag ångrar att jag inte tog hål i öronen som yngre för nu vågar jag helt enkelt inte. Tycker det är så otroligt vackert.

Jag hade velat ge dessa vackra pärlor till den vackraste människan jag känner – min lillasyster. Hon har verkligen kämpat med sin hål i öronen genom åren och fått den ena infektionen efter den andra, men skött hålen exemplariskt och varit ihärdig och nu är det fina. Väldigt viktigt att hon använder örhängen i bra material vilket ofta innebär lite dyrare örhängen och just därför hon har inte så många att byta med.

Vet hur glad och tacksam hon hade blivit och hur otroligt fin hon hade varit i örhängen.
God Jul till dig!

Svara
Erik 24 december, 2017 - 08:57

Jag hade gärna velat vinna de här örhängena till min mormor som fyller år i dag på självaste julafton. Att få dela sin dag med hela världen, är inte särskilt kul. När hon dessutom precis har hamnat på ett äldreboende där hela hennes värld har slagits omkull, är ännu värre. Jag hade gärna velat ge henne dessa någon dag efter jul, så hon får känna sig speciell på en egen dag. Mormor får helt enkelt fylla år två dagar det här året!

Svara
Cecilia 24 december, 2017 - 09:03

Till min kära dotter ,
Hon har länge gott o tänkt på om hon ville ha hål i öronen , nu har hon bestämt sig !
Hon vill absolut ha hål i öronen , som sin mamma , mormor , farmor ,…
Dessa vore perfekt för henne , hon är min pärla och min bästa vän !
Det hade gjort mig så glad och få se henne i dessa vackra örhängen!
Kram Cecilia A

Svara
Paola 24 december, 2017 - 09:13

Så fantastiskt snygga i all sin enkelhet! Det vore en dröm att kunna ge dessa min dotter som fyller 18 i januari <3 Hon älskar pärlörhängen, men har förstås bara plastvarianter hittills! Oj vad glad och förvånad hon kulle bli om hon fick ett par äkta. Ett fint minne från en stor födelsedag!

Jag följer sedan tidigare på ig som @mikkimuz

Svara
Åsa Gerdin 24 december, 2017 - 09:23

Jag skulle ge min älskade syster. Hon har gått igenom så mycket den senaste tiden. Hon fick en stroke och har återhämtat sig mirakulöst det senaste året. Hon har bara ett bestående skada, en synskada på ena ögat. Hon var sååååå nära att dö från oss.

Svara
Louise 24 december, 2017 - 09:36

Min mamma. Hon älskar smycken och jobbar inom vården, så hon kan enbart bärs örhängen till vardags. Hade jag kunnat hade jag tagit ner månen och gett till henne, men min ekonomi är begränsad. Tänk så härligt kunna ge henne dessa i 2018-kommer-bli-ditt-år-present.

Svara
Nathalie 24 december, 2017 - 09:43

Jag skulle vilja ge lite extra pärlglans till min älskade mamma som hela livet skämt bort mig med det enda jag någonsin velat ha, tid och kärlek. När jag fått mina två små söner har hon fortsatt att skämt bort oss med tid och kärlek och jag ör så fantastiskt tacksam. En liten sido-info är att jag lånade min mammas äkta pärlörhängen pä min student (för 11 år sen!) och jag tappade det ena örhänget. Sedan dess har hon inte köpt nya och heller inte använt det ena (förstås:)) så det hade varit extra roligt att få ge henne ett par nya pärlörhängen. Isåfall får hon dem den 28 februari då hon fyller 50 år!

Svara
Anne Siberg 24 december, 2017 - 09:47

Jag skulle vilja ge dessa fina lyxiga örhängen till mig själv i julklapp god jul

Svara
Egologiskt - Therése 24 december, 2017 - 10:09

Till mig själv❤️
För att jag är en supermom och förtjänar det
Småbarnsåren, pust pust

Svara
Anton 24 december, 2017 - 10:38

Hej. Jag skulle vilja få möjligheten att ge min underbara sambo dessa örhängen. Motiveringen är att hon tar hand om våra barn och hunden när jag jobbar och dessutom är hon den mest underbara jag vet.

Svara
Iréne 24 december, 2017 - 10:59

Jag skulle ge dessa godingar till min syster som ska gifta sig i vår, de skulle passa perfekt med hennes klänning och jag vet hon kommer älska dem!

Svara
Malin Svensk Björck 24 december, 2017 - 11:00

Jag har en lillasyster som lider av en ovanlig genetisk bindvävssjukdom och och även hjärtproblem.
Hon är ensamstående mamma till en liten kille som är svårt sjuk och livet är tufft.
Många sjukhusbesök och inga pengar över till nån guldkant på livet.
Vet inte när hon unnade sig nåt själv sist.
Tycker hon är värd dessa vackra örhängen. Dom skulle ge henne en guldkant på livet, i dubbel bemärkelse.
Följer på Instagram, @hostdagjamningen
God Jul

Svara
Björn 24 december, 2017 - 12:17

Jag skulle ge dessa pärlor till min fantastiska fru i julklapp. Det är hon verkligen värd.

Svara
Maria 24 december, 2017 - 13:27

Livets pärla – min mamma! Henne hade jag verkligen velat ge dessa till. En finare gåva kan jag inte tänka mig att ge henne.

Ps. Följer på instagram (@korallrev)

GOD JUL! <3

Svara
Simon 24 december, 2017 - 13:50

Jag skulle vilja ge dessa till min underbara fru för att hon är med mig i vått och torrt!

Svara
Marike Wikström 24 december, 2017 - 14:09

Jag skulle ge dem till min man så han kan smycka sin fru! Vi har bestämt att vi inte ska köpa några julklappar i år. Vinner jag så behöver vi inte KÖPA och om jag ger dem till min man så ger han dem till mig (om han inte har en okänd älskarinna). På så sätt får vi julklappar båda två!

Svara
Lavinia 24 december, 2017 - 14:45

Jag hade gett dom till min fina vän Terese då jah själv fick fina pärlörhängen när jag konfirmerade mig för mer än 12 år sedan. Så vackra ! Vanbrun har gjort min vigselring som jag älskar

Svara
Frida 24 december, 2017 - 15:16

Å de här skulle jag vilja vinna till min syster. Vi kom hem efter en långresa igår och hon hämtade oss jättetidigt, gav oss frukost och massor av julklappar. Vi är så tacksamma mot henne och det vore fint att ge henne något såhär vackert. Hon älskar pärlor.

Svara
Claudia 24 december, 2017 - 15:34

Jag vill ge dom till min mamma , hon är den bästa mamman som finns!(som jag hoppas alla kan säga om sin egen mamma)
Hon hjälper mig med så mycket ,hon hade varit otroligt fin i dessa vackra örhängen!
Jag har köpt ett litet torp och vi håller på och renoverar det , det har varit mycket jobb och damm i håret och vi har bara haft på oss gamla kläder :p jag hade gärna tackat henne genom och ta ut henne på middag och ge henne dessa fina örhängen som ett tack! Hon är min guldklimp , fast jag brukar kalla henne för guldklump hihi 😀

Svara
Hanna 24 december, 2017 - 16:11

Min mamma skulle få dessa örhängen om jag vann för all hjälp jag får med barnvakt och passning. Det är hon så värd!

hannacbergman på Instagram.

Svara
sören 24 december, 2017 - 16:43

Jag vill ge dessa pärlor till min fru ,vi har varit förlovade i 40 år på julafton

Svara
Birgitta 24 december, 2017 - 17:26

Jag skulle ge dessa pärlor till min syster som varit arbetslös en tid. Hon behöver uppmuntras med en fin present. Vad kan vara bättre än dessa fina pärlörhängen att bära till Nyår.

Svara
Madeleine 24 december, 2017 - 18:14

Jag skulle ge dem till min syster för att hon är världens bästa! Hon förtjänar att få något riktigt fint <3

Svara
Marilyn 24 december, 2017 - 19:33

Jag vill gärna behålla dem själv. Jag har letat efter liknande örhängen jätte länge men de flesta kostar skjortan!

Svara
Therese 24 december, 2017 - 19:46

Jag skulle verkligen vilja vinna dessa åt min älskade kompis som dagarna innan jul var med om en hemsk tragedi. De kommer absolut inte fira jul i år pga denna och hela mitt hjärta gråter just nu. De som sett fram mot denna jul extra mycket i år och köpt och stått in massa julklappar. Även om jag inte kan göra något bättre för henne just nu, så försöker jag med alla hjälpmedel jag har med att försöka göra det bättre för en liten stund. Även om den inte blir så långvarig. Skulle vara så tacksam om jag fick den chansen

Svara
Maud 24 december, 2017 - 19:47

Till mig själv givetvis, dessa snygga vill jag inte lämna ifrån mig

Svara
Johanna 24 december, 2017 - 20:24

Till min mor för all kärlek hon ger och består av!

Svara
Ida /guiltfree_living 24 december, 2017 - 20:41

min älskade mamma! Så mycket som hon har gjort för mig, som hon ställt upp i ur och skur och alltid funnits där! Jag gillar symbolik och ge sakar med en tanke, oh att få ge dessa skulle visa på att hon är en riktig pärla, att hon är guld värd för mig och att jag älskar henne!

Svara
Helene 24 december, 2017 - 21:24

Jag skulle ge det till min äldsta dotter som är 15 år. Hon är så vacker med ljus, ljus hy o riktigt ljust blont hår. Hon passar så fint i guld och vita pärlor.

Svara
Marie 24 december, 2017 - 22:01

Dessa fina vill jag ge min fina dotter, som inte hade möjlighet att komma hem till oss denna jul! Hon bor och jobbar i England, och har kämpat på med både skola och nu arbete! Vi är så stolta, men saknaden känns extra stor så här runt jul! Vore då toppen att få överraska henne lite extra, då hon faktiskt kommer hem framåt vårkanten!

Svara
.sandra 24 december, 2017 - 22:12

Jag skulle utan tvekan ge dem till mig själv. Det må låta egoistiskt, för självklart har jag fantastiska tjejer/kvinnor i min närhet som förtjänar att bli bortskämda med pärlor. Men, jag själv är rätt så bra också får jag nog lov att påstå och förtjänar också lite extra fint och lyxigt blingbling i småbarnsvardagen, när man mest hela tiden har påsar under ögonen, luktar sur mjölk och odlar gråa hår av att tjata på 3-åringen. I dagsläget pryder 20:- pärlor från Gekås mina öron, som de senaste tio åren eller så, haha. Dessutom är de där 20:- pärlorna ett par av en 3-pack, och alltså bara värda knappt 7:-. Ungefär på den nivån ligger investeringarna till mig själv på.

Hoppas på tur!!

Svara
Anna viktorsson 24 december, 2017 - 22:19

Till min lillasyster i tidig bröllopspresent, som pricken över i!

Svara
Lovisa 24 december, 2017 - 22:21

Jag skulle ge dessa underbara pärlörhänge till en vän som varit en pärla för mig under året när jag haft det tufft

Svara
Ulrika 24 december, 2017 - 22:48

Det hade varit så roligt att få ge min dotter ett par fina pärlörhängen i födelsedagspresent i januari. Hon är så snäll och omtänksam och sätter värde på det som är viktigt i livet, relationer och hälsan. Ingen kan få oss att känna oss rikare än en sund och blomstrande relation..! Hon tar så väl hand om sin lilla familj, mig och sina morföräldrar. Skulle gärna vilja ge henne dem här som lite uppskattning

Svara
Eva 24 december, 2017 - 22:51

Dessa fina örhängen skulle jag så gärna, så gärna vilja ge bort till min bästa vän!! Hon har nyligen fått det fruktansvärda beskedet om att hon har bröstcancer och kommer att få gå igenom en tuff, omvälvande period framöver! Vi,famil och vänner kommer att vara där och stötta och påminna om allt värdefullt, fint i livet som hon kämpar för och önskar att allt extra stöd det kan ge henne tillsammans med hennes otroligt positiva inställning till att behålla livskraften räcker!

Svara
Veronica Kurba 24 december, 2017 - 23:16

Hej.
Asså, hade jag haft hål i öronen själv så hade jag velat ha dom själv. Givetvis. Men jag tänker på min granne Jenni som jobbar dygnet runt för ensamkommande flyktingbarn. Snacka om kämpe, hon står och demonstrerar vått som torrt och har hjärtat på utsidan hela tiden. God Jul allesammans och Gott nytt år!

Svara
Caroline 24 december, 2017 - 23:34

Min mamma hade fått dom, hade inte råd att köpa någon julklapp till henne i år, och hon är verkligen värd allt, som den pärla hon är 😉 God Jul!

Svara
Amanda S 24 december, 2017 - 23:47

Jag skulle ge dessa vackra örhängen till min mamma. Hon är en min förebild och världens bästa stöd. Hon unnar sig sällan något och därför skulle vara ett fint sätt att hylla henne. Go mammor

Svara

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More