julafton bali folkesson

God Jul från Bali!

av Cecilia Folkesson

Vi började vår resa med med förseningar och försvunna väskor. Och med tanke på att hela hösten i princip bestått av krångel fortsatte vår resa med 1 veckas sjukdom. Såklart! Precis som förra julen. Alla utom Johan (han som varken prioriterar bra mat eller kosttillskott) låg totalt däckade i dryga veckan. Förutom den dagen vi släpande oss till sjukhuset för att få diagnoser som akut bronkit och bihåleinflammation. Men ÅH så tacksam jag är över att det inte var dengue igen. Så tur i oturen!

Sen kom äntligen julafton som barnen väntat och väntat och VÄNTAT på. Och med julafton kom även det största regnmolnen någonsin. Det regande inte. Det vräkte ner. Trädgården var översvämmad och det regnade in åt alla håll och kanter. Inte ultimat vid ett julfirande med 15 personer i ett litet, varm hus.

 

julafton bali folkesson

Men SEN! Bara gråa moln och en lång väntan på gästerna.
Zion till Sid: “De är Indoneser Sid, de kommer komma lite sent. Så är det alltid”

 

julafton bali folkesson

Syster Linn aka “årets julfixare” styrde såklart en julgran. Barnen tyckte denna var betydligt bättre än förra årets version: surfbräda med sarong och ljusslinga.

 

julafton bali folkesson

Och tillslut kom både gäster och det svenska julbordet fram!

 

julafton bali folkesson

Och även denna gulliga lilla tomte! Och det gick hem! Varken Sid eller Otis kände igen Mr Gede som de känt sen de var små.

 

julafton bali folkesson

julafton bali folkesson

Tillslut fick en av de finaste jularna någonsin med massa fina vänner!

Hoppas ni alla har haft en fantastisk jul! Nu ska vi hålla oss så långt från sjukdomar vi kan de sista veckorna!

God Jul & Gott nytt år!

 

FÖLJ OSS!

För massa resetips och bilder, följ oss på Instagram: @folkessonsadventures

 

Du kanske även gillar detta

3 kommentarer

therese 28 december, 2017 - 14:19

Verkar som ni haft en super jul. Det är alltid så härligt när tomten kommer. Bor i norrland så när en skånsk tomte besökte oss blev både stora och små förbluffade.

Fortsätt blogga

Svara

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More