Äntligen lite fint väder! Började dagen med en yoghurt och äggfrukost. Jag brukar äta rysk yoghurt i vanliga fall men idag blev det turkisk. Den turkiska yoghurten innehåller mindre fett än den ryska och mer kolhydrater. Jag kompenserar det med en skvätt grädde i. Då blir man mätt på mindre yoghurt och får i sig mindre kolhydrater och mer fett. Några ägg på det också. Sen håller man sig mätt länge.
370
Cecilia Folkesson
Här hittar du allt från recept på nyttig och glutenfri mat för hela familjen till inspiration inom naturlig skönhet, hälsa och träning. Jag som skriver heter Cecilia Folkesson, är utbildad kostrådgivare och mamma till 3 småkillar. Brinner för ekologiskt, naturlig mat, barfotalöpning och resor.
2 kommentarer
Hej C.Tack för din enkla men ändå väl beskrivna förklaring till varför man bör välja rysk yoghurt istället för turkisk om man vill äta mindre men få i sig mycket/rätt mängd mätt. Mer sånt…:-) olika sätt
Hej Annika. Ska tänka på det. Det som är självklart för mig kanske inte är lika självklart för alla 🙂