Dagens lunch

av Cecilia Folkesson

Lchf-tallrik med kyckling, bacon, avokado, oliver och fetaost. Perfekt sätt att avsluta 16 timmars fasta och påbörja 8 timmars ätande. Och ikväll blir det crossfit!

 

Du kanske även gillar detta

10 kommentarer

qombe 24 maj, 2012 - 14:24

Härlig och inspirerande blogg. Skall jag genast ta till mig och följa! Jag har precis som du haft två täta graviditeter, kejsarsnitt med båda och jag har kompletterat det med massor av god mat och alldeles förlite aktivitet. Nu har jag bestämt mig för att vända på skutan. Dock sa min barnmorska till mig att hängmagen, det lilla överhänget över snittet kommer aldrig att försvinna.

Just nu tränar jag löpning ett par dagar i veckan, kompletterar med zumba ett par dagar i veckan. Försöker äta LCHF kost i den mån jag kan. Känner dock nu att jag behöver komplettera med styrka men hinner inte gå på de passen. Vad göra jag?

Tränar lite styrka hemma. Efter löppassen tar jag plankan, armhävningar. Men behöver utöka….

Svara
ceciliafolkesson 24 maj, 2012 - 14:29

tack! om du kör mycket plankan och mycket intervallträning ska du se att hänget minskar 😉 mitt är nästan helt borta. Det går 😉 håll utkik på bloggen, kommer lägga upp lite hemma/uteövningar snart.

tänk på att inte köra LCHF lite då och då. ska du köra det måste du göra det fullt ut, annars får det omvänd effekt 🙂 bestäm dig och kör, är mitt tips.

lycka till!
/ Cecilia

Svara
qombe 24 maj, 2012 - 14:33

Oj vad snabbt du svarade. OK, ja då skall jag köa 100%igt från nu. Har så svårt bara att hitta inspirerande recept. Behöver bra tips på frukost och middagar och speciellt fredagsmysgrejer. Vad bra att jag hittade din blogg, känner mig verkligen peppad nu. Tappar ju motivationen i bland!

Svara
åsa 24 maj, 2012 - 22:12

Hej!

hur smakar BCAA? SOm vanligt proteinpulver?

Jag är sugen på att testa fasta. Tränar dock på morgonen så jag måste tänka till lite kring det.

Åsa

Svara
ceciliafolkesson 25 maj, 2012 - 20:42

mitt BCAA smakar lite citron. det blir mer som sportdryck än proteinpulver i smak och konsistens.
/ cecilia

Svara
Tanya 24 maj, 2012 - 22:18

Vilken motiverande blogg! Jag Älskar den ! Jag skall genast ladda ner appen och fortsätta att läsa sin blogg! Kul att du lägger in recept, har fått 1000 tals ideer om vad jag ska laga imorgon 🙂 fortsätt så… 🙂

Svara
ceciliafolkesson 25 maj, 2012 - 20:41

tack!! ska försöka göra den ännu bättre 😉
/ Cecilia

Svara
åsa 24 maj, 2012 - 22:23

Hej igen 🙂

Jag såg att BCAA finns både som kapslar och som pulver, vet du om det finns ngn fördel/nackdel att ta det ena eller andra när man fastar?

En annan fråga, vetdu om man kan dricka vatten med lite pressad citron i under fastan, eller är det strikt fasta som gäller?

Mvh
Åsa

Svara
ceciliafolkesson 25 maj, 2012 - 20:40

hej åsa! det fanns bara pulver när jag köpte. jag kan tänka mig (men är inte säker) att kapslar är bättre. Mitt pulver smakar lite lime, och det är säkert massa smakämnen i det … ska köra på tabletetr nästa gång.
Lite pressad citron är säkert ingen fara, men utan är bättre. jag dricker svart kaffe och vatten.

/ Cecilia

Svara
Jennifer 25 maj, 2012 - 19:41

Åsa, dryck utan energi går bra, så gurk/citronvatten, te och kaffe utan mjolk/gradde är helt ok under fastan (och hjälper mkt om man blir hungrig de första dagarna).

Svara

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More