”kokosnötsskålar”
juice med rödbeta morot ingefära

Jag är helt besatt av min nya slow juicer [adlink] och hur enkelt och snabbt det går att göra goda och nyttiga juicer.

Och det är även ett perfekt sätt att ta tillvara på allt! Man kan till exempel slänga i vissen blast från blomkålen, äpplen som inte ser så roliga ut och örter som stått lite för länge och vissnat. “Skräpet” som blir kvar slänger man ner i köttfärssåsen eller soppan eller i mina glutenfria frallor.

 

juice med rödbeta morot ingefära

Ekologisk juice med rödbeta, morot och ingefära

1 stor morot
2 ekologiska rödbetor
1 bit ingefära

Tips! Hittar du ingen ekologisk ingefära kan man använda pressad ingefära i flaska [Adlink].
Den håller sig ett bra tag i kylskåpet och är även supergott att ha i till exempel wokade grönsaker.

 

Välj ekologiskt! Alla ingredienser i denna juice går enkelt att hitta ekologiska. Och väljer du eko behöver du inte ens skala grönsakerna innan du kör dem i juicepressen.

 

Fler goda juicer:

Grön juice
Sellerijuice

 

Följ mig gärna på Instagram

 

Total
96
Shares

Missa inte Nyhetsbrevet!

Få tips, nyheter och nya recept direkt i inkorgen – Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

7 kommentarer

  1. finns nåt knep så man kan använda bra raw food blender istället? Ser så gott ut men har ingen juicemaskin

  2. Hej igen! Ser att fler än jag som frågat varför man ska sila? Då du lovordar dessa juicer hade det varit jättebra om du har möjlighet att svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*