cecilia folkesson

Veckans lista – Det bästa från veckan

av Cecilia Folkesson

– Inlägget innehåller annonslänkar – 

 

Dags för en ny lista! Denna vecka har jag samlat ihop mina favoriter. Allt från maträtter och recept till ljudböcker och Netflix.

 

Mest lästa blogginlägg

grön juiceSå kul att det är ett grönt recept denna vecka! Oftast brukar desserter, nyttigt godis och olika sorters glutenfria bröd vara den typ av recept so är mest lästa.

Här hittar du receptet

 

Bästa ljudböckerna

Jag har fastat i spänningsromaner. Har alltid lyssnat på deckare där det alltid handlar om ett par poliser och nån random människa som ska lösa ett brott. Så kanske inte så konstigt att jag tröttnat efter att lyssnat igenom i princip samtliga ljudböcker om olika trötta kommissarier…

 

Mina tre senaste ljudboksfavoriter:

och sen var hon borta
Och sen var hon borta –  Lisa Jewell

 

Netflix bakom stängda dörrar
Bakom stängda dörrar – B.A. Paris

 

glöm inte att låsa
Glöm inte att låsa – Elizabeth Haynes

Lyssna och läs gratis i 30 dagar hos Nextory.  Ingen bindningstid, inga pengar dras under provperioden och du kan avsluta när du vill! Gäller nya medlemmar.

 

Bästa maträtten

köttbullar vitkålsmos Gröna GårdarHur mycket vegetarisk och annorlunda rätter jag försöker laga är detta barnens favorit. Köttbullar. Alltid köttbullar. Jag försöker i den mån jag kan alltid välja bra kött. Ekologisk, KRAV och gärna gräsbetat kött från Gröna gårdar.

Men en väldigt positiv sak har hänt de senaste veckorna: barnen börjar så smått uppskatta falafel. Det gäller att göra det med jämna mellanrum och servera med tillbehör de gillar.

Här hittar du recept på köttbullarna

 

Bäst på Netflix

Mitt tips: Dirty John på Netflix. Har du inte redan sett det – kolla! Tragisk historia, men så bra gjord och 100% spännande från första till sista minut.

 

Bästa grönsaken

sellerijuiceVeckans grönsak måste ändå bli selleri. En grönsak som jag tidigare inte gillat speciellt mycket men i och med sellerijuicen har det blivit en favorit! Jag känner redan att min magen blir mindre svullen, jag känner mig piggare och den där “hjärndimman” jag annars brukar känna av tycker jag minskat rejält.

 

Mest gillade på Instagram

cecilia folkesson instagramHur äter du för att må allra bäst? De flesta var överens om att man mår betydligt bättre utan de tre vita: mjöl, mjölk och socker.

Här kan du följa mig på Instagram

 

Veckan bonus!

Johan är nästan lika inne som jag (nästan) på att fixa iordning köket. Så här såg det ut när vi köpte huset. Det ser i princip likadant ut nu förutom möbler, lampor och absolut inga gardiner. Vad tycker du vi ska göra?!

 


Följ mig här:

För inspiration, tips och recept, följ mig gärna på Facebook och Instagram och missa inte att prenumerera på nyhetsbrevet!

 

Du kanske även gillar detta

6 kommentarer

Emma Thun 19 mars, 2019 - 08:03

Nu för tiden finns ju till och med färg som fäster på klinkers.

Svara
Cecilia Folkesson 19 mars, 2019 - 15:22

Även kakel på diskbänken så det får ryka alltihop 🙂

Svara
Anna 19 mars, 2019 - 12:18

Hej! Stort och härligt kök! lite tips: måla över den blå färgen, för att knyta ihop allt.Luckorna är toppen,väggarna hade blivit fina i beige.

Svara
Cecilia Folkesson 19 mars, 2019 - 15:21

Hej Anna!
Ungefär så jag tänkt. Måla, behålla luckor och ta bort/ byta ut allt kakel 🙂

Fortsättning följer!

// Cecilia

Svara
Johanna 19 mars, 2019 - 20:49

Jag tycker som någon sa tidigare att måla vägarna i en ljusare färg men jag tyckte kaklet var snygg grönt skulle bli fint med en färgklick tycker jag.

Svara
Cecilia Folkesson 21 mars, 2019 - 16:47

Kaklet ryker! Men väggarna kommer absolut målas ljusa 🙂
Tack för tips!

// Cecilia

Svara

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More