Ekologiska-natpasar
kokosgröt paleogröt

Kokosgröt med hallon och frön
2 ägg
1 msk kokosmjöl
1 dl kokosgrädde
1 krm vaniljpulver

Vispa ihop i kastrull på svag värme tills lagom konsistens.

Serveras med:
1 näve hallon
Linfrön
Solroskärnor
Kokoschips
Kokosgrädde

20140703-092239-33759719.jpg

 

Servera gärna med en kokoskaffe. En perfekt frukostkombo!

Kokoskaffe
1 msk kokosolja
2 dl kaffe
1 krm kardemumma

Stavmixa!

 

11 kommentarer

 1. Måste verkligen testa detta igen! Ser ju så gudomligt gott ut, men jag var inte övertygad sist jag testade. Tyckte den smakade lite torrt även om konsistensen var krämig. Men då testade jag inte med kokosgrädde… Ska ge det en ny chans efter den hör bilden!

 2. Hej,
  Jag hittade din blogg av bara en slump, och vill säga att vilken inspiration du är. Jag kommer lätt att läsa din blogg igen o testa några av recepten du har här. Tummen upp för dig o all tid du lägger ner på din blogg. 🙂

 3. Åh, så gott det ser ut! Verkar dessutom passa perfekt för mig som är sockerberoende. Ingen sötning och inga mejerier – det gillas! Nu vet jag vilken lyxfrukost jag ska unna mig på lördagmorgon 🙂
  Grymt fin blogg!
  Vänliga hälsningar,
  Malin

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*