2 gjorda, 45 kvar.

av Cecilia Folkesson

I går började jag min ny träning. I elva veckor kommer jag träna efter schema. Så här går det till:

Varje vecka börjar med ett pass med personlig tränare. Efter det går vi igenom veckans 4 pass. Eller “läxor” som det står på schemat. Allt för att göra det extra nervöst. Vem vill misslyckas med en läxa?!

Dessa pass (som innehåller uppvärmning, WOD och teknik/styrka/rörlighet) kör jag själv under veckan. Jag kommer lyda allt. Det kommer att få mig att klara mina pull ups och få större muskler. Det är jag säker på.

Idag: pass 2 av 47.

 

20130604-220001.jpg
Middag: Köttfärs med blomkål- och broccolimos med smör.

Broccoli & blomkålsmos
Koka blomkål och broccoli 5-10 min. Häll av det mesta av vattnet. Stavmixa med en klick smör, salt och peppar.

 

Du kanske även gillar detta

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More