2 gjorda, 45 kvar.

av Cecilia Folkesson

I går började jag min ny träning. I elva veckor kommer jag träna efter schema. Så här går det till:

Varje vecka börjar med ett pass med personlig tränare. Efter det går vi igenom veckans 4 pass. Eller “läxor” som det står på schemat. Allt för att göra det extra nervöst. Vem vill misslyckas med en läxa?!

Dessa pass (som innehåller uppvärmning, WOD och teknik/styrka/rörlighet) kör jag själv under veckan. Jag kommer lyda allt. Det kommer att få mig att klara mina pull ups och få större muskler. Det är jag säker på.

Idag: pass 2 av 47.

 

20130604-220001.jpg
Middag: Köttfärs med blomkål- och broccolimos med smör.

Broccoli & blomkålsmos
Koka blomkål och broccoli 5-10 min. Häll av det mesta av vattnet. Stavmixa med en klick smör, salt och peppar.

 

0 Kommentar
0

Du kanske även gillar detta

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More