barfotalöpning

Veckans utmaning – 1 mile i 100 dagar

av Cecilia Folkesson

Veckans utmaning = vårens utmaning!

 

Denna veckas utmaning sträcker sig över 100 dagar: Jogga 1 mile om dagen.

Varje vår tänker jag “I år ska bli året när jag börjar springa ordentligt”. Om det någonsin blivit så? Nej. Visst – jag springer i perioder men jag tycker aldrig det är härligt eller speciellt kul. Och jag tror verkligen man kan komma in i att tycka det är fantastiskt.

Felet jag tror många (inkl jag själv) gör är att man går för hårt ut. Man bestämmer att man sa springa en viss sträcka på en viss tid, man mäter, jämför och blir besviken och får håll. Så har det alltid sett ut för mig. Så i vår testar vi något nytt!

 

Veckans utmaning går alltså ut på att springa 1 mile – 1,6 kilometer under 100 dagar.

Det låter såklart inte speciellt jobbigt och det ska det heller inte vara. Utan tanken med denna utmaning är att få till en rutin. Denna runda tar max en kvart och det kan man ju stå ut med även om det ösregnar och blåser.

Vore superkul om ni vill hänga på!

 

 

Fler Veckans utmaningar

Inte sugen på denna utmaning? Här hittar du fler utmaningar du köra istället:

 


Följ mig här

Här kan du följa mig för fler tips, recept och inspiration:
Instagram
Facebook
Nyhetsbrev

 

Du kanske även gillar detta

2 kommentarer

Petra Svensson 26 mars, 2021 - 08:28

vilken bra utmaning, jag tänker precis som du , i ÅR ska jag komma igång med löpning men jag tycker det känns motigt. Men 1,6 km kan jag stå ut med:) startar på måndag…hm kanske inte det bästa att skjuta på saker men måste ladda mentalt:)

Svara
Veckans utmaning – Snabba passet - ceciliafolkesson.se – Naturlig mat & Hälsa 10 maj, 2021 - 13:13

[…] Välj bort en… 30  minuter om dagen Vinterbad Ta en paus Skippa sockret1 mile – 100 dagar […]

Svara

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More