chiapudding choklad

Veckans favoriter! + nytt recept!

av Cecilia Folkesson

Ny vecka och äntligen lite härligt väder! Barnen har bara två veckor kvar till deras riktiga sommarlov börjar och jag har tänkt stanna hemma med dem mestadels av sommaren. Ska bli väldigt mysigt! Speciellt efter en superstressig och jobbig vinter och vår.

 

Veckans favoriter

Veckans roligaste
Midsommar ska blir superkul! Vi firar har nästan alla år, ända sen jag var liten, firat midsommar nära där vi nu bor. Midsommarstång, folkdans, pilkastning och picknick! Så mysigt! Imorgon åker jag och de två minsta killarna på en minisemester till Varberg. Ska blir härligt!!

Veckans bästa
Bloodline på Netflix. Vet inte vad det är med denna TV-serie, men älskar verkligen den. Och på måndag kommer Arvingarna tillbaks på SVT. Den tänker jag absolut inte missa. Men vad är det med Orange is the new black? Så tråkig. Kollade 1,5 avsnitt och då hade jag redan hunnit tröttna… Synd på en så bra serie.

Veckans godaste
Choklad-Chiapudding. Denna chiapudding med kakao funkar lika bra till frukost som mellanmål. Följ grundrecept för chiapudding och rör i en matsked kakao, lite vaniljpulver och ev lite sötning.. Godast tycker jag det blir att göra den på mandelmjölk.

Veckans tips
Giftfritt nagellack. Sommar betyder bara fötter och det i sin tur brukar betyda nagellack. Satsa på giftfritt nagellack i sommar! [innehåller annonslänk]

Veckans sämsta (och bästa)
Som  vanligt ligger stress i topp på “Veckans Sämsta”. Eller rättare sagt att kunna hantera stressen. Men jag har nu äntligen tagit tag i något jag tänkt göra länge: boka KBT, kognitiv beteende terapi. Kanske kan det hjälpa mig att hantera stressiga situationer, slippa panikångest-attacker och klara av mer än ett ljud samtidigt…

 

chiapudding choklad

Choklad-Chiapudding. Toppa med cashewnötter, kokos och kakaonibs. Ringla över lite kokossirap eller agavesirap så funkar det lika bra som efterrätt!

Du kanske även gillar detta

1 Kommentar

L 20 juni, 2017 - 08:17

Tack för att du delar med dig av att livet inte alltid är perfekt! ❤️

Svara

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More