Vad är det vi äter egentligen?

av Cecilia Folkesson

Smakförstärkare, emulgeringsmedel, ytbehandlingsmedel, drivgas, fyllnadsmedel, färgämnen… Listan kan göras lång. Detta är exempel på E-nummer. Kolla kylen eller skafferiet, man blir förvånad över hur många dom är. Och ännu värre när man börjar googla biverkningar…

Du kanske även gillar detta

5 kommentarer

Therese 10 oktober, 2012 - 21:37

håller helt med! trodde jag var medveten innan LCHF men ICKE! nu rensas skåpen i omgångar!

Svara
Cecilia Folkesson 10 oktober, 2012 - 21:42

det gör du rätt i 😉

Svara
Henrik 10 oktober, 2012 - 21:58

Jag håller inte med om att LCHF först och främst handlar om att dra ner på tillsatser och äta så mycket naturlig mat det går även om det naturligtvis är jättebra. Säg LCHF till någon och det första folk tänker på är lite kolhydrater och mycket fett.

Svara
Cecilia Folkesson 10 oktober, 2012 - 23:23

Det gick lite snabbt när jag skrev det. Inte riktigt så jag menade 🙂

Svara
Elin Gbg 11 oktober, 2012 - 13:54

“Box raised tortued chicken” kan inte heller vara nyttigt. Välj ekologisk kyckling snälla LCHF:are!

Svara

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More