svd cecilia folkesson

En av de bästa stunderna på dagen!

av Cecilia Folkesson

– Annonssamarbete med Svenska Dagbladet – 

 

En av de bästa stunderna på dagen: När man kommer till jobbet och får ta en kopp kaffe i lugn och ro.

Jag har varit väldig dålig på att följa nyheter den senaste tiden. Och de nyheter man scrollar förbi i sina flöden känns ofta inte speciellt pålitliga.

Nu börjar jag morgonen med att ta några minuter i soffan på kontoret med att kolla igenom SvD Morgonrapport tillsammans med en kopp kaffe.

Vill du också ha en trovärdig nyhetskälla? Klicka här för att testa två månaders kostnadsfri digital prenumeration på SvD.

 

svd cecilia folkesson

 

Morgonrapport och klimatkoll

Nu har jag testat Svenska Dagbladets digitala tjänst ett tag. Bra och intressant innehåll där man kan kolla igenom allt från SvD Morgonrapport till klimatbevakningen.

Och klimatfrågor är något det pratas mycket om hemma hos oss. Barnen har så mycket frågor just nu och man märker att de pratar mycket om klimathotet i skolan. Så det gäller att hänga med!

 

Två månader gratis SvD

Nu har du möjlighet att läsa granskande och oberoende kvalitetsjournalistik från SvD kostnadsfritt under två månader. Och det finns något för alla!

Signa upp dig för två kostnadsfria månader av SvD här

 

 

Du kanske även gillar detta

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More