Tips på lunch ute

av Cecilia Folkesson

Dagens lunch blev kebabsallad. Perfekt ute-lunch. Kolla om det finns vitlökssås, den vanliga kebabsåsen brukar ha ketchup i. Och lägg gärna till lite fetaost. Jag håller mig mätt jätte länge på detta! (skippa majsen och ananasen)

 

Du kanske även gillar detta

2 kommentarer

nellie66 21 maj, 2012 - 17:52

Är det inte väldigt mycket mjöl i kebabkött? Har för mig jag läst att de blandar i det för att hålla ihop det…

Svara
ceciliafolkesson 21 maj, 2012 - 17:58

Inte på mitt kebabhak 😉
det finns olika kebabkött. Den som du menar är väl den dom ser ut som en köttfärsklump?säkert massa skit i det. Det finns kebab som görs genom att göra ett liknande med karré, alltså hela köttbitar. Kolla efter det. Mycket bättre

Svara

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More