hälsokost bodystore rabatt

Tips: 20% på all hälsokost!

av Cecilia Folkesson

– I samarbete med Bodystore. Innehåller annonslänkar. –

 

Veckans tips: 20% på all hälsokost hos Bodystore!

Passa på att fylla på med hälsokost! Nu hittar du 20% rabatt på all hälsokost hos Bodystore.com! Ange rabattkoden CECILIA3218 i kassan. (Gäller t.o.m. 18-08-12 och kan inte kombineras med andra rabattkoder)

TIPS:
Rabatten fungerar även på redan rabatterade varor, så nu kan du till exempel köpa en burk ekologisk kallpressad kokosolja för under 50-lappen! Hur bra?!

 

Våra hälsokost-favoriter:

Turmeric Powder
Ekologiskt gurkmejapulver från Vitaprana. Detta pulver kan använder jag till antiinflammatorisk smoothie och till Jamu (om jag inte får tag på färsk). Man kan även använda den till att göra egna hälsokapslar.

Köp Turmeric Powder här

 

Omega 3
Vi försöker äta Omega 3 hela familjen. Otis får i flytande form. Läs mer om Omega 3 här.

Köp Puori Omega 3 här

 

Probioplex
Visste du att 70% av immunförsvaret sitter i magen? En bra mag- och tarmhälsa är alltså supervisktigt! Vi hjälper till med extra bakterier!

Köp Probioplex från Helhetshälsa här

 

Smoothie-mix
Hampaprotein med Acai, spirulina och vetegräs – perfekt att blanda ner en sked för en extra nyttig smoothie!

Köp Smoothie-boost hampaprotein här

 

Husk
Naturliga fibrer för en gladare mage! Detta kosttilskott hjälper både lösa och hårda magar och innehåller extra mjölksyrabakterier. Med effekt redan inom 3 dagar och helt naturligt!

Köp Husk här

 

Kokosolja
Kokosolja eller kokosfett är en av de saker vi ALLTID har hemma! Jag använder det ofta i bakverk, steker i det, bladar i det i smoothies, rengör tänder och munhåla och som hårinpackning.

Gillar man inte kokossmaken finns det även kokosolja utan smak. /(Den brukar jag steka i, om jag inte vill ha någon som helst smak av kokos. Kokosolja tål nämligen höga temperaturer och är en perfekt olja att steka i.)

Köp Vitapranas ekologiska kokosolja här

 

 

Följ mig här:

För inspiration, tips och recept, följ mig gärna på Facebook och Instagram

 

Du kanske även gillar detta

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More