Tidig morgon på gymmet

av Cecilia Folkesson

Ibland händer det. Idag gjorde det det. Jag gick upp extra tidigt och åkte och tränade innan jobbet. Observera att jag börjar jobba 8:00! Härlig känsla att ha gymmet till sig själv. Härlig känsla när man gått från 50 till 100 kilo i benpress på 2 månader. Härlig morgon med andra ord.

 

Du kanske även gillar detta

4 kommentarer

enigmajess 29 mars, 2012 - 16:32

Bra gjort! Bra att du passar på att fota när du e ensam 🙂 Du får be någon fota in action också!

Svara
Moa 29 mars, 2012 - 19:12

Hej Cecilia!
Jag är en 24-årig LCHF-ätande kvinna som prövat det mesta inom träning (tyvärr inte crossfit än så länge pga utbudet i göteborg – för dyrt på ett ställe och fullbokat på det andra). Mitt “problem” är att jag alltid går upp i vikt/mått när jag börjar träna ordentligt, dvs jag känner inte att jag ökar i muskler utan att t.ex. armar och rumpa blir både större och “mjukare” till en början. Jag är alltså ganska smal när jag inte tränar men verkar lägga på mig vätska (för jag antar att det inte är fett?) när jag startar ett nytt träningsperiod. Tyvärr brukar det leda till att jag blir så less att jag istället avtar med träningen för att slimma ner kroppen igen. Men mitt mål är ju att få en fin och stark kropp, inte en smal och svag! Har du någon aning om vad jag gör för fel? Just nu tränar jag t.ex. löpning ca 3g/veckan och styrketräning 1-2 g/v (gym).
Tacksam för alla råd!

Svara
ceciliafolkesson 2 april, 2012 - 20:21

Hej! Inget jag själv råkat ut för eller vet anledningen till :-/ Hur länge härdar du ut? Du kanske skulle prva att hålla ut lite längre nästa gång och se om det vänder. Prova att styrketräna lite oftare än 1-2 ggr per vecka kanske… Bättre att dela upp kroppen och köra lite oftare. Tex Ben/mage en dag och armar/rygg en dag. Och köra det 2 ggr i veckan, alltså 4 pass per vecka. Värt att testa 🙂 Lycka till!

Svara
Pillan 29 mars, 2012 - 22:30

Duktiga duktiga du! Smitta mig med denna härliga träningsbacill när ni kommer ner till oss skåningar 🙂

Svara

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More