cecilia folkesson

Största födelsedagspresenten någonsin!

av Cecilia Folkesson

Okej. Nu börjar jag ett litet lätt bryt på vårt hus. Jag jobbar hemma mestadels av min tid. Utan kontor. Och utan någon som helst plats för skärmar, ritbord, sladdar, kameror mm. De senaste dagarna har jag låtit allt stå på köksbordet (där jag brukar sitta och jobba) och hela familjen har fått äta mat vid vårt soffbord på 65×65 cm. Ingen hit med andra ord.

Barnen trivs i skolan och med kompisar och jag har lovat att vi inte ska flytta. Det räckte att jag nämnde Bali och jul i samma mening så började Sid sura… Och jag älskar vårt lilla hus på 55 kvm egentligen. Allt med det är mysigt. Förutom att jag saknar ett kontor. Men är det värt att åka 6 mil tur och retur för att jobba på ett “riktigt” kontor?

Och sen saknar jag bra med ljus. Är rätt less på att stå ute och fota med allt vad ivägblåsta hallon och plötsligt regn innebär. Ett gnälligt I-landsproblem, jag vet.

Men nu har jag en lösning. På min födelsedag och allt!! Får se det som en födelsedagspresent till mig själv: Ett attefallskontor! Med galet mycket fönster. Och ett höj- och sänkbart skrivbord. Där jag kan ha mitt lager, mina skärmar, och allt annat som ligger ostrategiskt utspritt och undanskuffat i huset.

Grattis på födelsedagen till mig själv, nu börjar jag skissa på hus. Ett till minihus i samlingen!

 

Följ mig gärna på Bloglovin’ och Instagram

 

Du kanske även gillar detta

10 kommentarer

Anna 18 maj, 2017 - 10:00

Vilken dröm! Lycka till!
Drömmer själv om att ha ett litet funktionellt Attefallshus!

Svara
Cecilia Folkesson 18 maj, 2017 - 11:35

Tack så mycket! Ska bli SÅ kul!!
// Cecilia

Svara
Frida 18 maj, 2017 - 12:37

Men yeeeees så spännande det ska bli att se!

Svara
Cecilia Folkesson 18 maj, 2017 - 21:53

Eller hur?!?! Så kul!!
Kram

Svara
Kreativaminimalisten 18 maj, 2017 - 13:07

Haha, så härligt! Tänkte precis på “men kanske du kan bygga ett attefallshus” innan jag kom så långt i läsningen av inlägget! Spännande. Hoppas man som läsare får följa med lite på resan

Svara
Cecilia Folkesson 18 maj, 2017 - 21:54

Haha, precis!! Det får du absolut göra 🙂
// Cecilia

Svara
Helene 19 maj, 2017 - 09:31

Men ohhhhh så roligt! Grattis på din födelsedag och grattis till att bygga ett attefallshus!

Svara
Cecilia Folkesson 20 maj, 2017 - 09:30

Tack!
Kram

Svara
Fanny Orrling 21 maj, 2017 - 18:49

Var har du köpt dina fina solglasögon? 🙂

Svara
Cecilia Folkesson 21 maj, 2017 - 19:32

Det är ett par Le specs – Swizzle 🙂
Superlätta och sköna att ha på sig!

Svara

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More